reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Cześć:-) Ciebie też miło znów zobaczyć:-) walczymy dalej. A u mnie dziś biel na teście więc czekam na okres. A potem mierzenie temp luteina i dieta z Akademii Płodności. Zobaczymy. A co u Ciebie? Jak postępy?
Żadnych... Jestem po 3 IUI i wciąż myślę czy chcę podchodzić do 4... Zobaczymy. Też się zastanawiałam nad tą dietą, ale ja i tak mam dietę z niskim IG i wydaje mi się, że one są podobne...

reklama
24.12: @Lena3386 - testowanie po 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
27.12: @Megan4 - testowanie po 3 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
27.12: @Asia999 - monitoring przed 1 IUI [emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
28.12: @Tolka20 - testowanie po 3 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
07.01: @Ka.2606 - testowanie po 3 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
Kogoś dopisać?[emoji846]

U mnie tez nic z tego. Test zrobiłam wczoraj. Musiałam troszkę ochłonąć. Nie pamietam tak smutnej Wigilii jak tego roczna. Dawno nie wylałam tyłku łez. Nie wiem czy podejdziemy do kolejnej na dziś nadzieje jak dla mnie są równe zeru.

reklama
Najlepsze życzenia z wczoraj: "i co? Będzie coś w końcu?" 🥺
Mnie tylko brat życzył powiększenia rodziny ale w dobrym znaczeniu aby spełniło nam się to marzenie. Nas to już nawet nikt nie pyta Bo i po co przecież gdyby coś miało być to by było, każdy normalny wie że nie jest to miły temat także współczuję Ci wiem jak takie pytanie nieraz boli i zwyczajnie wkurza. U nas to nieraz tak było i potem opowiadania połowy rodziny jak to niektórym się udawało po wielu latach jakieś cuda na kiju normalnie...

Do góry