reklama
madzialena_baby
Fanka BB :)
Mnie też korci ale czy jest sens robić dzień wcześniej co to da.. tymardziej że sa mniej czułeMnie tak od czasu do czasu też pobolewa podbrzusze ale jeśli chodzi o skalę bólu to tak jak przy owulacji. I czasem tak bardziej czuje lewy jajnik a wydaje mi się że owu było z prawego. No i martwię się bo w poprzednim cyklu też mnie kilka dni przed @ tak pobolewal brzuch i się nie udało.
I strasznie mnie korci żeby zrobić test bo właściwie po iui to już w czwartek bym mogła zrobić ale jednak korci wczesniej
Lena3386
Dziewczyny jestem trochę zaskoczona waszymi wpisami o bólu podbrzusza, na prawdę tak wcześnie bolą Was brzuchy przed okresem? Gdybym ja miała tydzień przed okresem ból brzucha to pierwsze co bym myślała ze to ciąża bo mnie brzuch boli 30 minut przed @... Myślałam ze wszyscy tak maja [emoji846]
Ja tak tez miałam a czasami nigdy mnie nie bolał brzuch przed @. Ale przy pierwszej IUI zaczął mnie bolec ponad tydzień wcześniej i @ przyszła dokładnie w dniu testowania. Teraz zaczyna się podobnie [emoji17] jedyna różnica jest taka ze bolą mnie jeszcze piersi a wcześniej nie bolały. Pozostaje czekać. A obiecałam sobie ze tym razem podejdę na luzie bez spiny bez doszukiwania się jakichkolwiek objawów.... jak widać słabo mi to idzie [emoji6]
Ja miałam dwie IUI po których Zupełnie różnie się czułam i obie zakończyły się niepowodzeniem wiec nawet nie mam jakiegos punktu zaczepienia teraz po trzeciej IUI. Poza tym ze jestem strasznie rozdrażniona to wszystko jest normalnie, ale to raczej nie wynik ciąży biorąc pod uwagę ze jestem 4 dni po IUI, nie wiem czy to nie Sprawka Luteiny.
Paulina_92
A o której klinice myślisz? Ja zawsze idę w cyklu poprzedzającym między 20 a 25 dc na konsultacje czy wszystko ok. Dostaje wtedy receptę na clo i zastrzyki fostimon i mam się umówić między 10 a 12 dc, wtedy przyjeżdżam na monitoring, dr przepisuje ovitrell i wyznacza dzień iui. Przyjeżdżam na iui i czekam na efekt. Więc u mnie 3 wizytyJa miałam dwie IUI po których Zupełnie różnie się czułam i obie zakończyły się niepowodzeniem wiec nawet nie mam jakiegos punktu zaczepienia teraz po trzeciej IUI. Poza tym ze jestem strasznie rozdrażniona to wszystko jest normalnie, ale to raczej nie wynik ciąży biorąc pod uwagę ze jestem 4 dni po IUI, nie wiem czy to nie Sprawka Luteiny.
Paulina_92
Oczywiście, że te leki wpływają. Jak miałam pierwszy cykl stymulowany to myślałam, że to ciąża. Zawroty głowy, senność, mdłości, napady głodu. Dopiero przy kolejnym cyklu z lekami dotarlo do mnie, że nie ma co patrzyć na objawy, u siebie zauważyłam, że najgorzej czuje się po ovitrell, a po 1 iui miałam taki ból cycków, że aż mnie w nocy budziłJa miałam dwie IUI po których Zupełnie różnie się czułam i obie zakończyły się niepowodzeniem wiec nawet nie mam jakiegos punktu zaczepienia teraz po trzeciej IUI. Poza tym ze jestem strasznie rozdrażniona to wszystko jest normalnie, ale to raczej nie wynik ciąży biorąc pod uwagę ze jestem 4 dni po IUI, nie wiem czy to nie Sprawka Luteiny.
reklama
madzialena_baby
Mnie to tak przeważnie z tydzień na spokojnie zaczyna boleć ale nie jest to taki typowy ból jak na @ ale tak zawsze mi się zaczyna.. potem przeważnie mam plamienia i w dniu @ przychodzą typowe skurcze i oczywiście @. Rzadko ale też tak miewam że przed samą @ dzień lub dwa ból całkiem znika a potem się rozkręca ja to nazywam cisza przed burzą i ten cykl niczym się nie różni od poprzednich wszystko niestety jak w zegarku..Dziewczyny jestem trochę zaskoczona waszymi wpisami o bólu podbrzusza, na prawdę tak wcześnie bolą Was brzuchy przed okresem? Gdybym ja miała tydzień przed okresem ból brzucha to pierwsze co bym myślała ze to ciąża bo mnie brzuch boli 30 minut przed @... Myślałam ze wszyscy tak maja
Podziel się: