reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
reklama
Ja dzisiaj zabrałam się za sprzątanie takie przed świąteczne nie dałam rady dziś ze wszystkim zostawiam troszkę na jutro bo rozbolały mnie plecy i brzuch. Mam nadzieje ze nie zrobiłam sobie krzywdy[emoji848] A jak u Was gotowe już na święta? Czy dopuszczacie szykownie i stawiacie na odpoczynek i błogie lenistwo? [emoji846]
[/QUOTE)
Ja już gotowa ubrałam choinkę w tym roku wcześniej bo święta spędzam u rodziny więc przed wigilią nie opłacałoby się ubierać więc u mnie już świątecznie🎄 Porządki zrobię takie jak zawsze bez przesady i stawiam na odpoczynek 😇 już nie mogę się doczekać bo do pracy wracam 7 stycznia a mam teraz tyle stresu że zastanawiam się jak przetrwam te 6 dni jeszcze 😳

reklama
Do góry