Ja też jakby los się na mnie uwziąłPo ostatnich przejsciach juz nie mam pewności.
reklama
O 14 miałam, już jestem po ☺@jomara o której masz dziś IUI? trzymam mocno kciuki[emoji110][emoji110][emoji4]
kolor nadzieji
Fanka BB :)
Super a na jakich pęcherzykach?O 14 miałam, już jestem po [emoji5]
Dlatego musisz jutro przerwać fatum i dać nam nadzieje że jednak cuda sie zdarzają.Ja też jakby los się na mnie uwziął
kolor nadzieji
Podczytuje wątek in vitro i jestem zmieszana dziewczyny piszą że podejścia do inseminacji to strata czasu i pieniędzy ze iui ma taką skuteczność jak naturalnie i że skoro naturalnie nie wychodzi to trzeba odrazu in vitro robic. I teraz tak siedzę i się zastanawiam czy napewno to iui mi potrzebne czy nie iść odrazu na in vitro[emoji849]
kolor nadzieji
No ja też znam statystyki i też niewiadomo która metoda komu się uda.
Myśle ze nie ma na to jednej właściwej odpowiedzi. Są przecież pary którym właśnie po inseminacji się udało. Ja nie zdecydowałabym się od razu na in vitro bez spróbowania IUI, ale nie zamierzam próbować więcej niż 3 razy.
kolor nadzieji
Kiedyś kobiety nie miały takich problemów a teraz to jest niewyobrażalne.
Ta cała niepłodność to jedna wielka niewiadoma...
reklama
Ale z drugiej strony jak już miały problem, to żadnych możliwości nie miałyKiedyś kobiety nie miały takich problemów a teraz to jest niewyobrażalne.
Podziel się: