reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Bo ma już dość tego wyliczania dni płodnych i odliczania do testów i porażek jak przyjdzie @ i badań i wizyt u gin i wszystkiego całych starań bo jeśli by nam było dane dziecko to już byśmy go mieli a najbardziej martwi go to że już nieczerpiemy przyjemności z seksu tylko jest taki mus bo teraz trzeba bo może akurat dziś trzeba i wogole czasem się ochoty nie ma a trzeba no bo cykl przepadnie i mi też się czasem odechciewa. Jeszcze ten brzuch mnie boli nie boli @ przyjdzie nie przyjdzie już powoli glupieje.
My mamy z mężem to samo ... Myślę że każda para która od dłuższego czasu się stara tak ma bo to jest takie umawianie się a nie spontan jak kiedyś i czy chcesz czy jesteśmy zmęczeni to tak jak piszesz nie chcemy by cykl przepadł to nieraz trzeba się czasem zmusić i to jest w tym najbardziej męczące

Zgadzam się z tobą[emoji11] ale my kobiety zniesiemy wszystko[emoji123]
My mamy z mężem to samo ... Myślę że każda para która od dłuższego czasu się stara tak ma bo to jest takie umawianie się a nie spontan jak kiedyś i czy chcesz czy jesteśmy zmęczeni to tak jak piszesz nie chcemy by cykl przepadł to nieraz trzeba się czasem zmusić i to jest w tym najbardziej męczące

Jestem po wizycie. Po USG ładna śluzówka i ślady po owulacji więc była napewno. Zalecenia stymulacji od 2 do 6dc clo 1/2tab i w 5 i 7dc zastrzyk z menopurenu i monitoring w 9-10dc.
Oczywiście jeśli przyjdzie @ bo dziś jest 25dc i nadal jestem przed.

22.11: @GAga01 - monitoring[emoji110][emoji110][emoji110]
22.11: @Lena3386 - testowanie[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
23.11: @madzialena_baby - wizyta przed 1 IUI[emoji110][emoji110][emoji110]
25.11: @Magdunia90 - monitoring[emoji110][emoji110][emoji110]
26.11: @kolor nadzieji - testowanie po staraniach naturalnych[emoji110][emoji110][emoji110]
27.11: @Endzi1981 - testowanie po 1 IUI[emoji110][emoji110][emoji110]
29.11: @Dzoannna - wizyta u Dr. P[emoji110][emoji110][emoji110]
02.12: @kasia1355 - testowanie po IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
02.12: @Tolka20 - testowanie po 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
02.12: @Megan4 - testowanie po 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
03.12: @Evelyn1919 - testowanie po 3 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
07.12: @Ka.2606. - testowanie po IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]

Kogoś dopisać?[emoji846]

Ostatnia edycja:
Jestem po wizycie. Po USG ładna śluzówka i ślady po owulacji więc była napewno. Zalecenia stymulacji od 2 do 6dc clo 1/2tab i w 5 i 7dc zastrzyk z menopurenu i monitoring w 9-10dc.
Oczywiście jeśli przyjdzie @ bo dziś jest 25dc i nadal jestem przed.
Trzymam kciuki by kolejna stymulacja nie byla potrzebna.

reklama
Zrobiłam rano test i niestety tradycyjnie jedna kreska. Na betę już nawet nie jechałam. Tym razem się nie udało. Dziś pozwalam sobie troszkę się posmucić[emoji20]
Czekam na @ i muszę z mężem porozmawiania nie dałam rady mu rano powiedzieć, zrobię to po pracy. Zadecydujemy razem co dalej.
To będzie ciężki dzień [emoji20]

Do góry