reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Czuje się przeokropnie pierwszy raz w życiu się tak zawiodłam i niewiem czy nie rzucić już tych starań widocznie mi nie jest pisane macierzyństwo

Nawet tak nie mów. Wiem ze to wszystko co nas spotyka jest diabelsko niesprawiedliwe. Wiem tez ze to co teraz czujesz za chwile minie i będziesz walczyć dalej bo jest o co [emoji6] także dziś możesz się troszkę rozczulać ale od jutro głowa do góry, bierzemy się w garść i działasz dalej [emoji846]

Dziewczyny pomóżcie bo zwariuje... Wiec po kolei 14.10 monitor cyklu kole 20 podany ovitralle. 15.10 inseminacja ok 19 17.10 usg oba pecherzyli pekniete. Liczac od iui dzis jestem po pelnych 13 dniach liczac od owulacji 11-12. Moja beta 5.22 co sadzicie normy laboratorium brak ciazy wynik do 1 , 3-4 tydzien od 5.8

Dziewczyny pomóżcie bo zwariuje... Wiec po kolei 14.10 monitor cyklu kole 20 podany ovitralle. 15.10 inseminacja ok 19 17.10 usg oba pecherzyli pekniete. Liczac od iui dzis jestem po pelnych 13 dniach liczac od owulacji 11-12. Moja beta 5.22 co sadzicie normy laboratorium brak ciazy wynik do 1 , 3-4 tydzien od 5.8

Moim zdaniem jest to bardzo wczesna ciąża [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]
Adjustments.JPG

Myśle ze możesz się cieszyć, ale super [emoji3][emoji3][emoji3] GRATULACJE [emoji4]

Gratuluję mówiłam że ci sie uda[emoji3590]

reklama
Do góry