Evelyn1919
Fanka BB :)
8.15 a Ty ?@Evelyn1919 o której masz usg w poniedziałek?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
8.15 a Ty ?@Evelyn1919 o której masz usg w poniedziałek?
11, Ty będziesz pierwsza to daj znać ☺8.15 a Ty ?
To masz tak jak jaale nie miałam jeszcze takiego cyklu żeby mi się tak dluzylo
Obie dawajcie znać my tu mocno trzymamy kciuki❤i kibicujemy bg wszystko ladnie urosło. I aby IUI odbyła sie bez komplikacjim sptawnie i bez niespodzianek.11, Ty będziesz pierwsza to daj znać ☺
O moja droga, ja już mam wybrany[emoji23]Mi to już totalnie odbija zaczęłam w necie oglądać wózki dziecięce[emoji12][emoji38][emoji2960] kobieto z czym do czego[emoji15][emoji85]
O moja droga, ja już mam wybrany[emoji23]
Ty dopiero ogladasz to nie ma zle ja już dawno mam wybrany i to jeszcze uroilam se ze będą blizniakiMi to już totalnie odbija zaczęłam w necie oglądać wózki dziecięce[emoji12][emoji38][emoji2960] kobieto z czym do czego[emoji15][emoji85]
Może powtórz bete bo moze byla za wczesnie zrobiona?Dziewczyny ja mam jakaś dziwna sytuacje. Miałam teraz 4 inseminacje i zawsze po IUI miałam zalecana dwa dni po luteinę 10 dni po 2 tabletki i po odstawieniu na 3 dzień pojawiała się miesiączka. IUI na niepeknietych zawsze była robiona ale 36h przed zawsze brałam zastrzyk ovitrelle lub gonapeptyl na pocZatku sprawdzałam czy pękały pecherzyki a później dałyśmy sobie na spokoj.
Teraz niedość ze dyżur miał jakoś inny lekarz, musiałam sama dopytywać o branie luteiny, nie kazał nic sprawdzać, coś powiedział żeby po 10 dniach zrobić betę? Gdzie przecież do 10 dni to się ovitrelle może utrzymywać pozatym dwa dni przed IUI pęcherzyk miał 18mm a na IUI on twierdził ze dalej ma 18? Jak zwykle po swojemu brałam luteinę oczywiście w 12 dniu po IUI zrobiłam betę wyszła 0,18 wiec odstawiłam ja i dziś powinnam dostać miesiączki.
To nie dostałam dziś @ co oznacza dla mnie, ze albo pęcherzyk nie pękł wyjątkowo ? Jak myślicie ?
Te inseminacje to dla mnie ostatnio czeski film my swoje a natura swoje....
Ty dopiero ogladasz to nie ma zle ja już dawno mam wybrany i to jeszcze uroilam se ze będą blizniaki