reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
Kochana mi też się wlecze co to jest 5 dni w porównaniu do czasu który musi upłynąć do końca miesiaca. Ja też się boje porażki wczoraj mnie zakul lewy jajnik ale dosłownie na 2 min i dziś tak z pół godz temu takie mocniejsze ukucie też z lewego i tak trochę się zaciekawilam tym czy to jakiś znak? Tylko w którą stronę?[emoji12]
Damy radę razem musimy się trzymać i w razie zwątpienia podnosić na duchu.[emoji4][emoji110]
Ja też miałam dziś kłucie prawego jajnika.

reklama
@Tolka20 a mam pytanko czy ty w tym cyklu mierzysz temp badasz szyjkę sprawdzasz śluz czy poprostu oczekujesz testowania bez obserwacji siebie?
Dziewczyny radzę tego nie robić ☺ badałam szyjke,sprawdzałam śluz,piersi nabrzmiałe. Miałam wszystkie objawy a niestety beta ujemna...kobieta jak bardzo pragnie dziecka to wszystko sobie wmówi ☺ Mam nadzieję że przy kolejnej iui nie będę się nakręcać.
Wiem, że o tym nie da się nie myśleć, najlepiej byłoby nas uspac na 2 tygodnie ☺

Ja niesprawdzam właściwie nigdy nie sprawdzałam tylko tak pytam[emoji6] czekam trochę niecierpliwie bo jeszcze tyle czasu zostalo[emoji12]
Dziewczyny radzę tego nie robić [emoji5] badałam szyjke,sprawdzałam śluz,piersi nabrzmiałe. Miałam wszystkie objawy a niestety beta ujemna...kobieta jak bardzo pragnie dziecka to wszystko sobie wmówi [emoji5] Mam nadzieję że przy kolejnej iui nie będę się nakręcać.
Wiem, że o tym nie da się nie myśleć, najlepiej byłoby nas uspac na 2 tygodnie [emoji5]

Dziewczyny radzę tego nie robić ☺ badałam szyjke,sprawdzałam śluz,piersi nabrzmiałe. Miałam wszystkie objawy a niestety beta ujemna...kobieta jak bardzo pragnie dziecka to wszystko sobie wmówi ☺ Mam nadzieję że przy kolejnej iui nie będę się nakręcać.
Wiem, że o tym nie da się nie myśleć, najlepiej byłoby nas uspac na 2 tygodnie ☺
Masz kochana racje to by bylo idealne wyjście

reklama
Do góry