Ja też miałam dziś kłucie prawego jajnika.Kochana mi też się wlecze co to jest 5 dni w porównaniu do czasu który musi upłynąć do końca miesiaca. Ja też się boje porażki wczoraj mnie zakul lewy jajnik ale dosłownie na 2 min i dziś tak z pół godz temu takie mocniejsze ukucie też z lewego i tak trochę się zaciekawilam tym czy to jakiś znak? Tylko w którą stronę?[emoji12]
Damy radę razem musimy się trzymać i w razie zwątpienia podnosić na duchu.[emoji4][emoji110]
reklama
kolor nadzieji
Fanka BB :)
Oby to był dobry znak[emoji847]
Ja też miałam dziś kłucie prawego jajnika.
kolor nadzieji
Dziewczyny radzę tego nie robić ☺ badałam szyjke,sprawdzałam śluz,piersi nabrzmiałe. Miałam wszystkie objawy a niestety beta ujemna...kobieta jak bardzo pragnie dziecka to wszystko sobie wmówi ☺ Mam nadzieję że przy kolejnej iui nie będę się nakręcać.@Tolka20 a mam pytanko czy ty w tym cyklu mierzysz temp badasz szyjkę sprawdzasz śluz czy poprostu oczekujesz testowania bez obserwacji siebie?
Wiem, że o tym nie da się nie myśleć, najlepiej byłoby nas uspac na 2 tygodnie ☺
kolor nadzieji
Ja niesprawdzam właściwie nigdy nie sprawdzałam tylko tak pytam[emoji6] czekam trochę niecierpliwie bo jeszcze tyle czasu zostalo[emoji12]
Dziewczyny radzę tego nie robić [emoji5] badałam szyjke,sprawdzałam śluz,piersi nabrzmiałe. Miałam wszystkie objawy a niestety beta ujemna...kobieta jak bardzo pragnie dziecka to wszystko sobie wmówi [emoji5] Mam nadzieję że przy kolejnej iui nie będę się nakręcać.
Wiem, że o tym nie da się nie myśleć, najlepiej byłoby nas uspac na 2 tygodnie [emoji5]
Nic nie mierze bo bym zwariowałs a już jestem wystarczajaco nakręcona. A każde ukluvie czy skurcz jest dla mnie wystarczającym powodem do paniki i niepokoju@Tolka20 a mam pytanko czy ty w tym cyklu mierzysz temp badasz szyjkę sprawdzasz śluz czy poprostu oczekujesz testowania bez obserwacji siebie?
Masz kochana racje to by bylo idealne wyjścieDziewczyny radzę tego nie robić ☺ badałam szyjke,sprawdzałam śluz,piersi nabrzmiałe. Miałam wszystkie objawy a niestety beta ujemna...kobieta jak bardzo pragnie dziecka to wszystko sobie wmówi ☺ Mam nadzieję że przy kolejnej iui nie będę się nakręcać.
Wiem, że o tym nie da się nie myśleć, najlepiej byłoby nas uspac na 2 tygodnie ☺
kolor nadzieji
To masz tak jak ja[emoji4] ale nie miałam jeszcze takiego cyklu żeby mi się tak dluzylo
Nic nie mierze bo bym zwariowałs a już jestem wystarczajaco nakręcona. A każde ukluvie czy skurcz jest dla mnie wystarczającym powodem do paniki i niepokoju
Lena3386
Ja czytałam ze 7 dni ale pamietam jak mąż robił badanie nasienia to lekarz zalecił 3 dni wiec może i w przypadku IUI jest podobnieDziewczyny, ile miałyście abstynencji seksualnej przed iui?[emoji4]
reklama
@Evelyn1919 o której masz usg w poniedziałek?
Podziel się: