reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
Hej jestem już po zabiegu iui pęcherzyki miałam dwa po 20mm jeszcze nie pękły w ciągu 4 godz powinny żołnierzyki też dobre ładnie się ruszały od jutra luteinka i długie 2 tyyyyygodnie niewiedzy. Jutro rano jeszcze podjadę zobaczyć czy ładnie pękło. Jestem z jednej strony podekscytowana a z drugiej boje się porażki. Eh wszystko siedzi w głowie[emoji17]

reklama
Hej jestem już po zabiegu iui pęcherzyki miałam dwa po 20mm jeszcze nie pękły w ciągu 4 godz powinny żołnierzyki też dobre ładnie się ruszały od jutra luteinka i długie 2 tyyyyygodnie niewiedzy. Jutro rano jeszcze podjadę zobaczyć czy ładnie pękło. Jestem z jednej strony podekscytowana a z drugiej boje się porażki. Eh wszystko siedzi w głowie[emoji17]
Trzymam kciuki✊✊✊

Trzymam kciuki [emoji8] dostałaś coś na pęknięcie?

Witam wczoraj bylam na usg podgladowym w prawym jajniku 2 pecherzyli jeden mniejszy drugi większy IUI rozpisane dzis na 18. Wczoraj wieczorem zastrzyk Ovitrale. Strasznie sie denerwuje. To nasza pierwsza proba. Jakies rady?

reklama
Spokojnie ja też miałam pierwsza i było dobrze bezboleśnie i jestem pełna nadziei. Mój mąż tak pół godz przed oddaniem nasienia wypił mocną kawę żeby podrasować żołnierzyki i mialy powera bo pod mikroskopem się pięknie ruszały[emoji6] trzymam za ciebie kciuki i koniecznie daj znać już po[emoji4] a za dwa tygodnie razem będziemy odbierać pozytywne bety[emoji847]
Witam wczoraj bylam na usg podgladowym w prawym jajniku 2 pecherzyli jeden mniejszy drugi większy IUI rozpisane dzis na 18. Wczoraj wieczorem zastrzyk Ovitrale. Strasznie sie denerwuje. To nasza pierwsza proba. Jakies rady?

Do góry