A jak u Ciebie? Dołączyłam dziś więc nie jestem na bieżąco☺To sporo przeszliście.. dobrze że macie to już za sobą
reklama
madzialena_baby
Fanka BB :)
W skrócie to z mezem jesteśmy podobno zdrowi prawdopodobnie niepłodnośc idiopatyczna. Staramy się ponad dwa lata. W poniedziałek mam wizytę u gin. bo po cytologii wyszło jakieś zapalenie które muszę wyleczyć żebym mogła podejść do IUI gdyby nie to zapalenie to może mialabym być już termin na IUI a tak to muszę jeszcze poczekać mam tylko nadzieję że to nic poważnego szybko to wylecze i w listopadzie na spokojnie już będę po inseminacjiA jak u Ciebie? Dołączyłam dziś więc nie jestem na bieżąco☺
kolor nadzieji
Dziewczyny a macie jakieś pomysły na coś żeby poprawić endometrium na lepsze zagnieżdżenie zarodka przed iui?
Evelyn1919
Jedna z dziewczyn pisala o codziennej lampce czerwonego wytrawnego winaDziewczyny a macie jakieś pomysły na coś żeby poprawić endometrium na lepsze zagnieżdżenie zarodka przed iui?
madzialena_baby
Ktoś chyba nawet niedawno pisał coś o tym i było o winie ? Wypić lampkę wina codziennie coś takiego mi się kojarzy ale nie pamiętam ktoDziewczyny a macie jakieś pomysły na coś żeby poprawić endometrium na lepsze zagnieżdżenie zarodka przed iui?
Evelyn1919
Niestety beta ujemna. Czekam na @ i dzialamy od nowa.daj znać !
madzialena_baby
Właśnie też o tym napisałam widzę że nie tylko ja zapamiętałam to o winieJedna z dziewczyn pisala o codziennej lampce czerwonego wytrawnego wina
kolor nadzieji
No u mnie wino to trochę odpada bo nie lubię a poza tym nie bardzo mogę bo mam problemy z sercem ale może zastapie to sokiem z aronii[emoji16]Ktoś chyba nawet niedawno pisał coś o tym i było o winie ? Wypić lampkę wina codziennie coś takiego mi się kojarzy ale nie pamiętam kto
kolor nadzieji
Wina nie bardzo mogę ale dziękuję za podpowiedź[emoji4]
Jedna z dziewczyn pisala o codziennej lampce czerwonego wytrawnego wina
reklama
Trzeba być dobrej myśli☺W skrócie to z mezem jesteśmy podobno zdrowi prawdopodobnie niepłodnośc idiopatyczna. Staramy się ponad dwa lata. W poniedziałek mam wizytę u gin. bo po cytologii wyszło jakieś zapalenie które muszę wyleczyć żebym mogła podejść do IUI gdyby nie to zapalenie to może mialabym być już termin na IUI a tak to muszę jeszcze poczekać mam tylko nadzieję że to nic poważnego szybko to wylecze i w listopadzie na spokojnie już będę po inseminacji
Podziel się: