reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Uuuu to niedobrze lepiej wszystko podleczyć i z czystymi badaniami podejść do iui bo takie zapalenie może mieć jednak jakiś wpływ na iui. Trzymam kciuki za szybkie wyleczenie.
O to super oby pęcherzyki ładnie rosły:) ja to nie wiem co robić bo miałam te badania zrobić w tym tygodniu też ale się przeziębiłam i przesunęłam to na poniedziałek ale dostałam wyniki z cytologii i mam jakieś zapalenie i teraz nie wiem czy jest sens robić te badania bo nie wiem co to jest za zapalenie więc chyba wpierw umowie się do lekarza co z tym zapaleniem czy nie wpłynie to na wyniki i na samo IUI :-( :(:unsure::confused::oops: na pewno będę musiała się pozbyć tego zapalenia bo przecież nie zrobią mi IUI jak coś nie do końca jest Ok jestem mega zła :wściekła/y:

reklama
Hej dziś byłam na badaniach lekarz jeszcze w tym cyklu mi zrobi iui w piątek za tydzień mam wizytę pewnie monitoring a badania jakie mi zlecił(już zrobiłam odrazu[emoji16]) to
WR
HBs-Ag
p/c anty HCV
HIV
p.ciala plemnikowe
A u męża to samo oprócz p.cial plemnikowych.
Teraz czekam na wyniki powinny być popołudniu.
P
Powodzenia !
Ja za tydzien testuje ale objawow brak:(

Uuuu to niedobrze lepiej wszystko podleczyć i z czystymi badaniami podejść do iui bo takie zapalenie może mieć jednak jakiś wpływ na iui. Trzymam kciuki za szybkie wyleczenie.
Też tak myślę mam nadzieję że to nic takiego i wystarczą tylko jakieś leki i jednak w listopadzie uda się podejść do IUI bo już się tak doczekać nie mogę

Oto one.
Screenshot_2019-10-04-16-10-28-571_com.android.chrome.jpeg

reklama
Musisz wyleczyć zapalenie . Ja tak miałam i opóźnione przez to iui o miesiąc.
Dał mi leki i musiałam powtórzyć cytologie że jest ok.
Tłumaczył mi że wtedy może przenieść się zapalenie do macicy i wtedy lipa.
O to super oby pęcherzyki ładnie rosły:) ja to nie wiem co robić bo miałam te badania zrobić w tym tygodniu też ale się przeziębiłam i przesunęłam to na poniedziałek ale dostałam wyniki z cytologii i mam jakieś zapalenie i teraz nie wiem czy jest sens robić te badania bo nie wiem co to jest za zapalenie więc chyba wpierw umowie się do lekarza co z tym zapaleniem czy nie wpłynie to na wyniki i na samo IUI :-( :(:unsure::confused::oops: na pewno będę musiała się pozbyć tego zapalenia bo przecież nie zrobią mi IUI jak coś nie do końca jest Ok jestem mega zła :wściekła/y:

Do góry