reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Czar prysł @przyszla dzis
Przykro mi:( Wiem co czujesz i boję się, że mnie czeka to samo za kilka dni

U mnie dziś 6 dpo iui... boszzz... jak ten czas się ciągnie... do testowania jeszcze tydzień... o ile plamienia nie pojawią się wcześniej, bo w ostatnich dwoch iui rozpoczynały się już w 12-12 dpo...

reklama
Ok jak uda mi się kupić to jutro zrobię :)
Hej ja też po pierwszej iui @ dostałam w 35dc a zawsze 28 29 też nie brałam żadnych leków a pecherzyk miał tylko 17mm i endometrium tylko 7.5 od tego momentu minęły 2 miesiące i teraz na nowo się zabieram za to wszystko
Pecherzyk powinien mieć minimum 19mm a endometrium 9mm
Także u mnie też się wydaje że ta iui była niepotrzebna przy takich wielkościach eh trzymaj sie

hej Dziewczyny, chwilkę nie pisałam bo musiałam odetchnąć. wczoraj, 2 tyg. po iui, robiłam test i niestety wyszła 1 kreska. czekam więc na @, co mnie trochę dziwi, bo jednak do tej pory dostawałam ją ok. 12 dni po owu, a poprzednio jak brałam otrivelle, to 10 dni po zastrzyku @ już była. leków żadnych nie przyjmowałam.

jestem już trochę wymęczona, hormony szaleją, czuję się jak rozjechana walcem. do tego bardzo poleciała mi cera, z którą i tak mam problemu. M. chce od razu w kolejnym cyklu podchodzić do kolejnego iui, ja nie wiem czy mam na to siłę.

U mnie 28 dc...jeszcze 10 dni do @. Od kilku dni mam przeświadczenie ze jestem w ciąży ale juz taka jazdę miałam nie raz wiec to trochę olewam ;-) ...jak to się człowiek zmienia im dłużej walczy ...kiedyś zrobilabym juz 10 testów :-D

M. wczoraj wieczorem pojechał po drugi test, i - o dziwo - dzisiaj rano 2 kreski! czekam na wynik bety i zaczynam się stresować, bo nie powiem bym jakoś szczególnie od czasu ostatniej iui o siebie dbała, jakoś od razu spisaliśmy ten cykl na straty. w sobotę, czyli równo 2 tyg po iui, test był negatywny, jedyny co mnie zdziwiło to brak @, czy chociażby plamienia, które mam zawsze.

Wspaniała wiadomość, niech beta rośnie
M. wczoraj wieczorem pojechał po drugi test, i - o dziwo - dzisiaj rano 2 kreski! czekam na wynik bety i zaczynam się stresować, bo nie powiem bym jakoś szczególnie od czasu ostatniej iui o siebie dbała, jakoś od razu spisaliśmy ten cykl na straty. w sobotę, czyli równo 2 tyg po iui, test był negatywny, jedyny co mnie zdziwiło to brak @, czy chociażby plamienia, które mam zawsze.

reklama
Super. Czekamy na bete.

Do góry