reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
M. wczoraj wieczorem pojechał po drugi test, i - o dziwo - dzisiaj rano 2 kreski! czekam na wynik bety i zaczynam się stresować, bo nie powiem bym jakoś szczególnie od czasu ostatniej iui o siebie dbała, jakoś od razu spisaliśmy ten cykl na straty. w sobotę, czyli równo 2 tyg po iui, test był negatywny, jedyny co mnie zdziwiło to brak @, czy chociażby plamienia, które mam zawsze.
eM, no to niecierpliwie czekamy na wynik bety

reklama
Napisz jak beta [emoji175][emoji175][emoji175][emoji175]
M. wczoraj wieczorem pojechał po drugi test, i - o dziwo - dzisiaj rano 2 kreski! czekam na wynik bety i zaczynam się stresować, bo nie powiem bym jakoś szczególnie od czasu ostatniej iui o siebie dbała, jakoś od razu spisaliśmy ten cykl na straty. w sobotę, czyli równo 2 tyg po iui, test był negatywny, jedyny co mnie zdziwiło to brak @, czy chociażby plamienia, które mam zawsze.

Pokaz zdjęcie testu [emoji4] my lubimy oglądać pozytywne testy

Witam wszystkich! Dołączam do grona inseminiaczek... dzisiaj za mną pierwsza inseminacja! 15 dzień cyklu, pęcherzyk niepekniety - 24 mm, dostałam pregnyl na pęknięcie 2 h przed zabiegiem, a jutro rano sprawdzamy czy pękł...
Niestety nasienia było mało, bo przez weekend przytulalismy się z mężem - moja doktor wyliczyla, że pecherzyk pęknie wcześniej i damy jeszcze szansę naturze, a z inseminacja poczekamy do przyszłego miesiąca, a tu się uparciuch uchował! Więc myślę, że szanse są nieduże, tym bardziej że mąż ma słabe wyniki... Ale chociaż wiem już z czym to się je, a nóż widelec znajdzie się jakiś jeden silny zolnierzyk :)

reklama
Do góry