eM, no to niecierpliwie czekamy na wynik betyM. wczoraj wieczorem pojechał po drugi test, i - o dziwo - dzisiaj rano 2 kreski! czekam na wynik bety i zaczynam się stresować, bo nie powiem bym jakoś szczególnie od czasu ostatniej iui o siebie dbała, jakoś od razu spisaliśmy ten cykl na straty. w sobotę, czyli równo 2 tyg po iui, test był negatywny, jedyny co mnie zdziwiło to brak @, czy chociażby plamienia, które mam zawsze.
reklama
Napisz jak beta [emoji175][emoji175][emoji175][emoji175]
M. wczoraj wieczorem pojechał po drugi test, i - o dziwo - dzisiaj rano 2 kreski! czekam na wynik bety i zaczynam się stresować, bo nie powiem bym jakoś szczególnie od czasu ostatniej iui o siebie dbała, jakoś od razu spisaliśmy ten cykl na straty. w sobotę, czyli równo 2 tyg po iui, test był negatywny, jedyny co mnie zdziwiło to brak @, czy chociażby plamienia, które mam zawsze.
wynik dopiero jutro będzie, ale na pewno dam znaćNapisz jak beta [emoji175][emoji175][emoji175][emoji175]
Misia_91
Fanka BB :)
To trzymamy dalej kciukiwynik dopiero jutro będzie, ale na pewno dam znać
Trzymamy dalej kciukiwynik dopiero jutro będzie, ale na pewno dam znać
Artemida90
M. wczoraj wieczorem pojechał po drugi test, i - o dziwo - dzisiaj rano 2 kreski! czekam na wynik bety i zaczynam się stresować, bo nie powiem bym jakoś szczególnie od czasu ostatniej iui o siebie dbała, jakoś od razu spisaliśmy ten cykl na straty. w sobotę, czyli równo 2 tyg po iui, test był negatywny, jedyny co mnie zdziwiło to brak @, czy chociażby plamienia, które mam zawsze.
Pokaz zdjęcie testu [emoji4] my lubimy oglądać pozytywne testy
Zapata
Witam wszystkich! Dołączam do grona inseminiaczek... dzisiaj za mną pierwsza inseminacja! 15 dzień cyklu, pęcherzyk niepekniety - 24 mm, dostałam pregnyl na pęknięcie 2 h przed zabiegiem, a jutro rano sprawdzamy czy pękł...
Niestety nasienia było mało, bo przez weekend przytulalismy się z mężem - moja doktor wyliczyla, że pecherzyk pęknie wcześniej i damy jeszcze szansę naturze, a z inseminacja poczekamy do przyszłego miesiąca, a tu się uparciuch uchował! Więc myślę, że szanse są nieduże, tym bardziej że mąż ma słabe wyniki... Ale chociaż wiem już z czym to się je, a nóż widelec znajdzie się jakiś jeden silny zolnierzyk
Niestety nasienia było mało, bo przez weekend przytulalismy się z mężem - moja doktor wyliczyla, że pecherzyk pęknie wcześniej i damy jeszcze szansę naturze, a z inseminacja poczekamy do przyszłego miesiąca, a tu się uparciuch uchował! Więc myślę, że szanse są nieduże, tym bardziej że mąż ma słabe wyniki... Ale chociaż wiem już z czym to się je, a nóż widelec znajdzie się jakiś jeden silny zolnierzyk
Artemida90
Melduję wynik bety - 135
Gratulacje!!!!
reklama
Super gratuluję i trzymam kciuki na piękny przyrostMelduję wynik bety - 135
Nareszcie pozytywna nowina w tym dniu
Bo dzień mam mega kiepski i same złe wiadomości
A tu taka miła odmiana naprawdę się cieszę super
Podziel się: