reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hej Dziewczyny :-) co to jest aid? Juz kilka razy pojawiło się na forum ;-) zastanawia mnie to.
Ka.2606 myślę że Twój trop jest słuszny. Warto sprawdzic immunoligie.Powiem więcej. ..u mnie zbadane wszystko oprócz tego, a w ciąży tez nie byłam nigdy. Może warto iść do lekarza immunologa. Chyba tez skorzystam.
Aid to chyba inseminacja z nasieniem dawcy [emoji4]

A genetyczne badania jakieś robiłaś?

reklama
Można przerwać można brać jak wolisz :) generalnie jak nie masz takich cudów wianków że Ci rosną po kilka pęcherzyków po lamettcie to nie zaszkodzi, z drugiej strony jak bez problemu masz własne ovu to po co?
Po pierwszym braniu były trzy tylko ze małe nie chciały rosnąć 16 17 18 i koniec Teraz był tylko jeden 17mm i 7mm endometrium to była moja pierwsza aid i tak nie bardzo się orientowalam ale teraz dużo czytam i kurde dziwi mnie że przy tak małym pecherzyku i tak cienkim endometrium zrobił aid pecherzyk powinien mieć minimum 20mm a endometrium 9mm szkoda

Witajcie mam takie pytanie czy któraś z Was miała tak że po nie udanej inseminacji żaburzyl się cały następny cykl. Dziś 30dc i nic @ nie ma a zawsze miałam 28 rzadko kiedy 29 . Boję się że coś się tam niedobrego dzieje były przypadki że po inseminacji powstawały u niektórych kobiet torbiele.

Witajcie mam takie pytanie czy któraś z Was miała tak że po nie udanej inseminacji żaburzyl się cały następny cykl. Dziś 30dc i nic @ nie ma a zawsze miałam 28 rzadko kiedy 29 . Boję się że coś się tam niedobrego dzieje były przypadki że po inseminacji powstawały u niektórych kobiet torbiele.
U mnie tak było. Organizm był wykończony. Cykl trwał 70 dni. Potem była torbiela i zero reakcji na clo.

Aid to chyba inseminacja z nasieniem dawcy [emoji4]

A genetyczne badania jakieś robiłaś?
Dzięki :-) tak przypuszczałam. Nie robiłam badań genetycznych. Myślę że jak wznowie działania to od tych badań zacznę. Pozostałe z różnych dziedzin juz msm. Podobno da się kupić pakiet genetyczny i wychodzi dużo korzystniej. Jak znajdę link to podeślę

Dzięki :-) tak przypuszczałam. Nie robiłam badań genetycznych. Myślę że jak wznowie działania to od tych badań zacznę. Pozostałe z różnych dziedzin juz msm. Podobno da się kupić pakiet genetyczny i wychodzi dużo korzystniej. Jak znajdę link to podeślę
Będę wdzięczna. Też nie wiem od jakich immunologicznych zacząć.

reklama
4 z powyższych... Ok, a orientujesz się może co zbadać na pierwszą wizytę? Poronień nie było u mnie, tylko po prostu nie dochodzi nigdy do zapłodnienia.
Pierwsze zbadała bym te genetyczne one wiele wykluczaja robi się je raz na całe zycie- tyle że są drogie, cukier insulinę na czczo i tarczycę z innymi bym poczekała po wizycue lekarz immunolog zlecił wg wywiadu te najpotrzebniejsze. Często dziewczyny badają też homocysteine żeby wykluczyć problemy z whlanianiem kwasu foliowego.

Do góry