Ja zatestuje 27. Dwa dni przed@. Bo to ostatni dzień duphastonu. Lekarz powiedział ze testować pomiędzy 12- 14 dniem po.
Zaraz wpisze Cie w kalendarz[emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zatestuje 27. Dwa dni przed@. Bo to ostatni dzień duphastonu. Lekarz powiedział ze testować pomiędzy 12- 14 dniem po.
Mam pytanie do dziewczyn które są przed testowaniem. Macie może jakieś szczególne dolegliwości? Ja jak zwykle odczuwam tylko klocie w jajnikach. Jestem 6 dni po. Stres ogromny bo jest to moja druga i ostatnia próba. Biorę duphaston i czekam ale to czekanie jest naprawdę męczące.
Witaj, trzymam kciuki, żeby test był pozytywny [emoji110][emoji16]Witam, jestem tu nowa ale często zaglądam na to forum. Mam 35 lat i od ok 2 lat staramy się z mężem o dzidziusia. Przebadano mnie wzdłuż i w szerz. Jajniki drożne, rezerwa obniżona ale bez dramatu, nasienie męża ok. Wynik- bezpłodność idiopatyczna. 14 maja miałam druga inseminacje. Dziś jestem 6 dni po. Stymulacja bemfola- dwa pecherzyki i endometrium 10 mm( jak na mnie to wow). Teraz czekam na testowanie i pomyślałam ze w grupie będzie raźniej bo nie chce już męża zadręczać chociaż mnie wspiera. Czy jest tu ktos kto powinien testować tak za ok tydzień?
Czy to staranie o pierwsze dziecko? Czemu tylko 2 próby?Mam pytanie do dziewczyn które są przed testowaniem. Macie może jakieś szczególne dolegliwości? Ja jak zwykle odczuwam tylko klocie w jajnikach. Jestem 6 dni po. Stres ogromny bo jest to moja druga i ostatnia próba. Biorę duphaston i czekam ale to czekanie jest naprawdę męczące.
Już doczytałam [emoji4]Czy to staranie o pierwsze dziecko? Czemu tylko 2 próby?