reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kochana na dwa razy można to interpretować mnie mdlilo przy stymulacji po tabletkach, ale przy tej udanej było to bardziej nasilone choć ja to wypieralam żeby nie robić niepotrzebnej nadziej sobie . A kiedy testujesz ? Chyba już powinnas?

Ja już testowałam. Wynik pozytywny, 2 testy robiłam ;) wizytę mam 30.4

reklama
Dziewczyny po udanej iui jak długo w ciąży bralyscie jeszcze progesteron , bo ja biorę progesteron besis 200 2x1 i tak myślę że może po nim mnie tak mdli bo przy tych nie udanych iui jak to brałam to też mnie tak mulilo
Raczej to nie od niego, ale zbadaj sobie progesteron i będziesz wiedziała czy masz za wysoki ... Wtedy można schodzić z leków...

Hej Dziewczyny,

Czy któraś z Was zmagała się z cukrzyca ciążowa?

Jestem w 7 tygodniu, cukier na czczo wyszedł 101, dzwonili do mnie ze szpitala, odebrałam skierowanie, w poniedziałek mam test z piciem glukozy.

Powinnam się martwić?
Przede wszystkim dieta kochana... I oby to wystarczyło! Inaczej zastrzyki z insuliny. Poproś o skierowanie do diabetologa... Ja się bardzo bałam że będę mieć na szczęście nie miałam... Eh...

Przede wszystkim dieta kochana... I oby to wystarczyło! Inaczej zastrzyki z insuliny. Poproś o skierowanie do diabetologa... Ja się bardzo bałam że będę mieć na szczęście nie miałam... Eh...

Dziękuję. Kolejne badanie mam w poniedziałek, jeżeli wyjdzie, ze jednak mam cukrzyce to od razu skierowanie do diabetologa mam dostać.

Hallo hallo :) ! Czy ktoś mnie tu pamięta :)? Podczytuje Was wszystkie ... My szykujemy się do in vitro :) . Mam nowe nadzieje i siły .

Hej Anula miło ze jednak się zdecydowaliście będzie dobrze [emoji5] ja również zaczęłam przygotowania, mowisz ze śledzisz wątek wiec wiesz jak to u mnie wyglada na razie. Odliczam dni do wizyty endo i do zielonego światła do ivf. Zwłaszcza ze dziś 89 dc i mam już go szczerze dość...
Zdawaj relacje co i jak [emoji4]

08.04: @Dzoannna - monitoring cyklu, @aldona89 - testowanie! @Lunka89 - badanie droznosci[emoji1320][emoji1320][emoji1320]
09.04: @LolaLolina - wizyta ciążowa [emoji1348], @Ka.2606 - biopsja piersi
15.04: @Gu1505 - wizyta kontrolna [emoji1348] @Oleczka27 - testowanie[emoji1320][emoji1320][emoji1320]
17.04: @Misia_91 - wizyta kontrolna
23.04: @Magierowa - badania prenatalne
29.04: @Ka.2606 - wizyta u endokrynologa
30.04: @Magdalena S - wizyta ciążowa[emoji1348]
01.05: @nuna85 - start ivf[emoji1320][emoji1320][emoji1320]
02.05: @Artemida90 - wizyta u endokrynologa
30.06: @agawid - starania naturalne listopad 2018 - czerwiec 2019 [emoji1320][emoji1320]
26.07: @LolaLolina - termin porodu [emoji1348][emoji1348]
10.08: @Koraliki - termin porodu! [emoji1348]
26.10: @Magierowa - termin porodu[emoji1348]
12.11: @Gu1505 - termin porodu [emoji1348]

Czy kogoś dopisać do kalendarza?

reklama
Do góry