Artemida90
Fanka BB :)
Tego wlasnie sie obawiam bo byloby za pieknie
Sprawdź czy test ciemnieje. Jeśli tak to ciaza [emoji5]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tego wlasnie sie obawiam bo byloby za pieknie
Czekamy na wieści [emoji3590]Tego wlasnie sie obawiam bo byloby za pieknie
Czekamy na wieści [emoji3590]
Miałam podobna kreskę przy becie 129 [emoji7] w każdym razie trzymam kciuki ! Ale po cichutku gratuluję [emoji8]Na zywo jest bardziej widoczna przynajmniej moj M tak mowi a nie moge zrobic juz lepszego zdjecia... nie wiem co myslec jutro beta i sie okaże
Miałam podobna kreskę przy becie 129w każdym razie trzymam kciuki ! Ale po cichutku gratuluję
Na zywo jest bardziej widoczna przynajmniej moj M tak mowi a nie moge zrobic juz lepszego zdjecia... nie wiem co myslec jutro beta i sie okaże
Spokojnie nie denerwuj kropka będzie piękna beta jak nic przecież widać wyraźnie kreseczkę!Denerwuje sie czy to nie pomylka jutro bedzie wszystko jasne...
Ja to lubię drewniane zabawki, nawet było ostatnio w biedrze domek drewniany nie za fortunę, ale małej nie znam a to jej nie mi się ma podobaćWitajcie Dziewczyny :-) miłego i spokojnego dnia :-) dziś u mnie dzień lenia, pisze do Was z łóżka ;-) a co !
Powoli rozglądam się za prezentami na Święta. Chce kupić chrzesnicy domek dla lalek. Czy może ktoś coś poleci ? Nie wiem gdzie szukać. Buziaki dla Was.
P.s trzymam kciuki za wszystkie bety i iui jeśli ktoś oczekuje.