reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
Zobacz załącznik 919883 Dziewczyny!!!!!!
Szczęście nie do opisania <3333
I tsh spadło do 2,49 po tygodniu stosowania euthyroxu 50
Niestety pojawiły sie 2 torbiele, pod obserwacjà. Wizyta kontrolna 12.12
Wow! Ale news! [emoji50] [emoji4][emoji4][emoji4] ale się cieszę! Super wiadomość i to podwójnie [emoji4] gratulacje przeogromne [emoji16]
A mówił lekarz skąd te torbiele się wzięły?

reklama
Wow! Ale news! [emoji50] [emoji4][emoji4][emoji4] ale się cieszę! Super wiadomość i to podwójnie [emoji4] gratulacje przeogromne [emoji16]
A mówił lekarz skąd te torbiele się wzięły?
dziękuję :)
nie mówił- ta wizyta, była u innego lekarza, mój na urlopie. Ale spore są 6,17 i 8,54 cm :/
lekarz nie był szczególnie przejęty. Powiedział jednak, że gdyby poczuję silny ból w podbrzuszu, taki nie do zniesienia, to mam migiem jechać do lekarza. to znak, że się skręciły, i trzeba mnie otworzyć żeby je odkręcić. inaczej może dojśc do niedokrwienia

Bardzo się cieszę że Tobie się udało i to bliźniaki ‍‍.
Jesteś moja nadzieja że też się uda po nowym roku .
rozmawiał wczoraj o tym z mężem, czy to dobrze, że ja tak tu piszę i sie cieszę jak wariat. Jednak M. mi słusznie przypomniał, że wszystkie ciężarne na forum to była moja nadzieja.

Więc ja trzymam kciuki za Ciebie :*

dziękuję :)
nie mówił- ta wizyta, była u innego lekarza, mój na urlopie. Ale spore są 6,17 i 8,54 cm :/
lekarz nie był szczególnie przejęty. Powiedział jednak, że gdyby poczuję silny ból w podbrzuszu, taki nie do zniesienia, to mam migiem jechać do lekarza. to znak, że się skręciły, i trzeba mnie otworzyć żeby je odkręcić. inaczej może dojśc do niedokrwienia
ja miałam po punkcji 4 torbiele wchłonęły się na szczęście, ale miałam zakaz szybkich ruchów, nagłego wstawania, schylania się , dzwigania i L4 dostałam

Forum żyje nowym życiem. Jakoś od jakiegoś czasu nie bardzo się czuje jego częścią ale zaglądam co u was słychać. Zrobiłam 2 m-ce przerwy. Została mi mała dawka gonalu i ganapeptyl, więc ostatnie podejście chyba. Od jutra kuje, iui była by ok.27.11. Jak i tym razem nie wyjdzie od stycznia idziemy chyba na in vitro. Nie sądzilam i nadal nie wierzę jeszcze, ale...Nic nam już nie pozostaje chyba. A nie mamy już sił na inne opcje.
Hej czy mogę do Ciebie napisać wiadomość na priv? Mam pytanie. :)

Uczę się swojego organizmu na nowo. Od 2016 roku miałam tylko 3 cykle naturalne. Reszta na petardzie. Teraz bez hormonów. Ciekawa jestem jak to będzie. Czy moje miesiaczki będą tak bolesne jak te po chemii. Czy w ogóle organizm zatrybi sam. Czy będę mieć paskudny trądzik na twarzy i jak z nastrojem... niewiadomych jak widzicie jest bardzo dużo. To dopiero 1 cykl naturalny. Jeszcze jestem nasycona hormonami. Podobno conajmniej 3 miesiace organizm się oczyszcza.

Ja jak odstawiłam petardy na dwa ostatnie cykle poczułam się lepiej. Cera jakaś ładniejsza. Mniej nerwowa. Od tego miesiąca znów na zastrzykach i Od razu rewolucje na twarzy i nerwy straszne. Po tym cyklu też chyba kilka miesięcy przerwy i potem albo in vitro albo jeszcze... nie wiem. Powodzenia.

reklama
Do góry