redferrari
Fanka BB :)
naprawdę jest ładny tylko kolor nie dla mojej AlusiJa też nie, planowaliśmy kupić inny, ale to była miłość od pierwszego wejrzenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
naprawdę jest ładny tylko kolor nie dla mojej AlusiJa też nie, planowaliśmy kupić inny, ale to była miłość od pierwszego wejrzenia
Ten model był jeszcze w maskowaniu zimowym i pustynnymnaprawdę jest ładny tylko kolor nie dla mojej Alusi
mąż by mnie ukatrupił jak bym taki kupiła... dla jego córusiTen model był jeszcze w maskowaniu zimowym i pustynnym
Masz BabyMerc? Też na nie patrzyłam , takie z Eco skórka , ale w końcu wzięliśmy caletto [emoji6]
Ja też nie, planowaliśmy kupić inny, ale to była miłość od pierwszego wejrzenia
Nie mogłam wkleić w tamten post, nie wiem czemu.
Pamiątka z usg III trymestru [emoji4] Zobacz załącznik 915860
Nie mogłam wkleić w tamten post, nie wiem czemu.
Pamiątka z usg III trymestru [emoji4] Zobacz załącznik 915860
Super Kochana [emoji173]️ A jaka waga ? [emoji6]U nas wszystko pięknie, szybko poszło, fotka na pamiątkę jest, a jutro wizyta o mojej gin [emoji6]