reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Wydaje mi sie ze jest bardzo wczesnie i nie powinny one miec wplywu.
Mam kolezanke ktora zaszla podczas brania końskich dawek antybiotykow.
Zycze Ci zdrowka. Miod cytryna syrop z cebuli.
Na gardlo polecam plukanie buzi olejem - pomaga odkazic cala buzie. Poczytaj o tym moze.
No i zdrowka Ci zycze[emoji1303][emoji1303][emoji1303]
Olejem ? Takim zwykłym kujawskim ? [emoji16]
O nie słyszałam i takim sposobie , a wydaje się przyjemniejszy niz sól

reklama
Ja pojechałam na drugi dzień. Co prawda byłam w dwóch lidlach bo też już przebrane ale coś wyszukalam co prawda 60 ale też potem się przyda. A chciałam ten niebieski sweterek to nie było

Ja mam u siebie Lidla malo popularnego i tam szukalam dla bobasa znajomej bo u niej tez juz nie bylo.
Jakby co - dajcie znac[emoji3]

Dokladnie tak samo zrobiliśmy juz od dwóch miesięcy powoli wszystko kupujemy żeby rozłożyć koszty bo na raz byłoby nie do ogarniecia. Jutro wózek odbieramy i pozostalo posprzatanie pokoju bo mały remont jeszcze zrobiliśmy i mąż może zaczac składać łóżeczko i komodę z przewijakiem [emoji5] a ja w listopadzie juz zaczynam prac ciuszki i ukladac no i jeszcze lista do zrobienia tego co nam jeszcze brakuje strasznie ten czas przeleciał pamiętam jak był 8 tc a teraz to już 8 tygodni do terminu

Jeeej skladanie lozeczka to juz baaardzo blisko!!!
Trzymam kciuki za Was dziewczyny!!

Olejem ? Takim zwykłym kujawskim ? [emoji16]
O nie słyszałam i takim sposobie , a wydaje się przyjemniejszy niz sól

Jakimkolwiek pomoze.
Ale:
Kokosowy wybieli zęby przy regularnym stosowaniu.
Slonecznikowy na zatoki dobry dodatkowo.
No zdrowy jest ale trzeba 20 minut rano na czczo i najlepiej na noc.

Tak odpoczywamy jeden cykl. Czekamy na list z data kiedy mamy wizytę u psychologa i to na razie tyle. Jeszcze chwila i zacznę brać duphaston żeby za długo na okres nie czekac

Oki
To milego odpoczywania[emoji5][emoji5][emoji5]
Zdrowka duzo i sloneczka dla Was
[emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️

Sosenka90 a ty jak sie masz? Wyzdrowialas? Wiesz juz cos wiecej kiedy i jak?

A to ja byłam chora? [emoji12] jakiś miesiąc temu chyba. Ale tak, jestem zdrowa, dziękuje [emoji16]
Ja dziś 4dc, w poniedziałek byłam na wizycie u dr Paśnika, czekam teraz około 4 tyg na wyniki badań immuno. Jeszcze cześć muszę zrobić w poniedziałek ze śliny bo zamówiłam zestaw próbek do domu i będę odsyłać. Następna wizytę mam 28 listopada... na razie czekamy

reklama
Do góry