Dzoannna, jak tam u Ciebie ?
Hej trzymam kciuki za Ciebie!!!
Nie wiesz jak mocno!! Potrzebujemy kolejengo sukcesu!!![emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam mocno kciuki za Ciebie. Cudownie by było, gdyby udało się nam obuJa mam caly czas sluz plodny od czwartku ale testy owulacyjne nie pokazuja wyraznego piku LH. Druga kreska slabsza.
Nie zmienia to faktu ze dzialamy naturals[emoji28]
Jutro ide do lekarza na usg i jesli nie bylo owu i wszystko ok to jedziemy z IUI.
Bedziemy w prawie tym samym czasie cyklu
Trzymam mocno kciuki za Ciebie. Cudownie by było, gdyby udało się nam obu
Przyszedł chłodek jak miło już się męczyłam znów z tymi upałami, a jeszcze dziś dzień w garach bo mamy gości chyba bym nie dała rady, jakby się nie schłodziło
Głowa do góry, bądź dobrej myśli, "bo jak nie my to kto"Ja tez jestem z wami w tym samym terminie, ale wątpię ze mi się uda... [emoji53]
Dobra teraz już nic z tego nie rozumiem. Właśnie po kolejnej wizycie w toalecie przy podcieraniu zauważyłam różowy śluz ale takie jednorazowe. Jakby niepłodny śluz w kolorze różowym. Wzięłam 2 tabletki magnezu (375mg jedna tabletka) 5 dni po iui
Jak dziś samopoczucie?
Dziś lepiej - dużo lepiej. Wydaje mi się ze to wina utrogestanu duży poziom progesteronu robi mi takie niespodzianki