reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
profilaktycznie wodę z sokiem z cytryny pij,, sok 100% z żurawiny i dużo sikaj - jeśli to pęcherz to wypłukasz bakteriozę... A ile miałaś pęcherzyków? były pęknięte na iui?

Miałam jeden pecherzyk na lewym jajniku pierwszy raz. Nie wiem ile miał mm w poniedziałek bo ostatnie usg było w czwartek. Potem już nic i w niedziele ovitrelle i w pon iui. W Holandii w dniu iui nie robi się już usg. Wszystko w rękach natury. Oczywiście po iui również poprawiamy w domu.
Biorę dodatkowo utrogestan dopochwowo 3 razy dziennie 2 globulki. W środku raczej ciepło ale nic podejrzanego nie zauważyłam.

No jeśli chodzi o sikanie to nie trzeba mi przypominać bo parcie mam i co jestem w łazience to nie ze kropelki idą ale tak jakbym kilka godzin trzymała. Ale nic nie boli

reklama
Dobra teraz już nic z tego nie rozumiem. Właśnie po kolejnej wizycie w toalecie przy podcieraniu zauważyłam różowy śluz ale takie jednorazowe. Jakby niepłodny śluz w kolorze różowym. Wzięłam 2 tabletki magnezu (375mg jedna tabletka) 5 dni po iui

Jeszcze zadzwonię do mamy ona chyba jeszcze ma no-spe to mi jutro przywiezie. Magnez mam to zaraz sobie wezmę.
Dolegliwości żołądkowe? Hmmm w sumie nie... tylko spore wiatry mam i czuje się wzdeta. I mogłabym non stop się wypróżniać - jakby przyspieszone trawienie. Zauważyłam ze boli mnie bardziej kuedy chce mi się siku i potem już trochę puszcza. Pierwszy raz tak mam. Nie wiem może infekcja jakaś bo 2 dni temu po lewej stronie czułam ze bolą mnie korzonki jeśli wiesz o czym mówię. Na drugi dzień już było lepiej. Mam nadzieje ze to nie nerki albo pęcherz bo nic tu nie dorwę w weekend

Kochana nie chce Cię straszyć ale ja miałam podobnie bolały mnie plecy z lewej strony i z lewej jakby jajnik. Nie mogłam sobie miejsca znaleźć nawet na leżąco ból był nie do zniesienia a przy sikaniu bolało ale przy koncowce tak bardzo ze aż płakałam i często chodziłam. Okazało się ze miałam kolke nerkowa. W szpitalu dawali mi nospe coś urofuragina chyba i magnez z potasem o ile dobrze pamiętam. Trzymam mocno kciuki żebys ty tego nie miała.

Dobra teraz już nic z tego nie rozumiem. Właśnie po kolejnej wizycie w toalecie przy podcieraniu zauważyłam różowy śluz ale takie jednorazowe. Jakby niepłodny śluz w kolorze różowym. Wzięłam 2 tabletki magnezu (375mg jedna tabletka) 5 dni po iui

Taki sluz to może być związany z zagnieżdżaniem się więc mocne kciuki żeby to było to ☺
Odpoczywaj dużo!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry