Hej! Jestem po wizycie poszpitalnej.
W brzuchu 2060g dziewczynki i 2300g chłopca. Przepływy, serduszka w porządku.
Kolejna wizyta za tydzień.
Tej wizyty 24 nie mam.
Dobrego dnia!
No to super
Corka przerosla syna[emoji3]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej! Jestem po wizycie poszpitalnej.
W brzuchu 2060g dziewczynki i 2300g chłopca. Przepływy, serduszka w porządku.
Kolejna wizyta za tydzień.
Tej wizyty 24 nie mam.
Dobrego dnia!
Witaj w klubie. Ja ostatnio 4.2cm. A wcześniej 4.5cmA szyjka ok? Ja mam jak u żyrafy 4 cm
Moją nie.Dziewczynu a Wasze ciaze prowadzi potem ten sam lekarz co IUI/invitro?
Moją nie... on z założenia nie prowadzi, chociaż byłam u niego ostatnio konsultować tsh potwierdził, że wszystko w porządku - na pewno jak będę miała wątpliwości to będę z nim konsultowałaDziewczynu a Wasze ciaze prowadzi potem ten sam lekarz co IUI/invitro?
To maluchy jeszcze posiedzą sobie dobrze dla nich i Ty będziesz spokojniejsza jak dotrwają do terminu ccWitaj w klubie. Ja ostatnio 4.2cm. A wcześniej 4.5cm
Dziewczynu a Wasze ciaze prowadzi potem ten sam lekarz co IUI/invitro?
Ja po udanym ivf "wróciłam" do swojego lekarza który nas wysłał do klinikiDziewczynu a Wasze ciaze prowadzi potem ten sam lekarz co IUI/invitro?