reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Cześć. Od pewnego czasu czytam Wasze posty. To jak bardzo się wspieracie zmotywowało mnie do założenia konta. Trochę o mnie: jestem mężatką od 5 lat, o dziecko staramy się z przerwami około 3. W maju tego roku moja endokrynolog zleciał wykonanie badania AMH, wynik zaskoczył nas obie 0,9 :hmm: Pokierowała mnie co kliniki niepłodności. Po wykonaniu pozostałych badań, również nasienia małża, jesteśmy przed pierwszą próbą. Bardzo miło mi będzie dołączyć do Waszego grona. Mam nadzieję, że mnie wspólnie uda nam się osiągnąć sukces :happy:
Rozgośc się u nas. Trzymamy kciuki

Co to za magiczna przypinka?
Obserwujesz na insta mameginekolog? ;)
Ona do segregatorów dorzuca takie przypinki "Jestem w ciąży" i rozeszły ze po Polsce jako przypinki które przynoszą szczęście osobą, które się starają o dzidzie ;)
Ja dostałam taką od dziewczyny ze Szczecina i przyniosła mi szczęście, dostałam ją i dwie krechy na teście ;) Tera przekazałam ją dalej Sosence z ciążowymi fluidami ;)

Redferrari polub na instagramie „mamaginekolog” - tam jest wyjaśnienie o co chodzi [emoji16] generalnie przynosi szczęście, dziewczyny się między sobą wymieniają. Ja dostałam od reqiem [emoji4]
IMG_1597.JPG

Załączniki

• IMG_1597.JPG
    IMG_1597.JPG
    133,2 KB · Wyświetleń: 587
Obserwujesz na insta mameginekolog? ;)
Ona do segregatorów dorzuca takie przypinki "Jestem w ciąży" i rozeszły ze po Polsce jako przypinki które przynoszą szczęście osobą, które się starają o dzidzie ;)
Ja dostałam taką od dziewczyny ze Szczecina i przyniosła mi szczęście, dostałam ją i dwie krechy na teście ;) Tera przekazałam ją dalej Sosence z ciążowymi fluidami ;)
Mam taką :) tylko kupiłam sobie po tym jak już zaszłam w ciąże i dzidzia była ze mną :)

Na pewno budujące bardzo jest to że inne z nas też czują podobnie i przechodzą podobne rozterki [emoji3] pozytywna energia płynie z fora zdecydowanie[emoji5][emoji5][emoji5]
Miłego dnia!
Ja jutro rano wizyta w klinice do IUI
Emocje sięgają już zenitu [emoji3][emoji3][emoji3]

Buu odebrałam wyniki tsh - zrobiłam kontrolnie na własne zlecenie i strasznie nisko w życiu takiego wyniku nie miałam poniżej normy
Napisałam do mojego endokrynologa i czekam na odpowiedz...
Boję się :(

Załączniki

• upload_2018-8-24_12-23-46.png
    upload_2018-8-24_12-23-46.png
    124 bajtów · Wyświetleń: 56
Cześć. Od pewnego czasu czytam Wasze posty. To jak bardzo się wspieracie zmotywowało mnie do założenia konta. Trochę o mnie: jestem mężatką od 5 lat, o dziecko staramy się z przerwami około 3. W maju tego roku moja endokrynolog zleciał wykonanie badania AMH, wynik zaskoczył nas obie 0,9 :hmm: Pokierowała mnie co kliniki niepłodności. Po wykonaniu pozostałych badań, również nasienia małża, jesteśmy przed pierwszą próbą. Bardzo miło mi będzie dołączyć do Waszego grona. Mam nadzieję, że mnie wspólnie uda nam się osiągnąć sukces :happy:

Mnie najbardziej motywuje pozytywnie lista z terminami porodów dziewczyn[emoji7]
Wszystko jest możliwe i każda z nas znajdzie się na niej[emoji1303][emoji1303][emoji1303][emoji1303]

reklama
Do góry