redferrari
Fanka BB :)
Co to za magiczna przypinka?To ją teraz grzecznie do torebeczki i wieczorem pod podusie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co to za magiczna przypinka?To ją teraz grzecznie do torebeczki i wieczorem pod podusie
Rozgośc się u nas. Trzymamy kciukiCześć. Od pewnego czasu czytam Wasze posty. To jak bardzo się wspieracie zmotywowało mnie do założenia konta. Trochę o mnie: jestem mężatką od 5 lat, o dziecko staramy się z przerwami około 3. W maju tego roku moja endokrynolog zleciał wykonanie badania AMH, wynik zaskoczył nas obie 0,9 Pokierowała mnie co kliniki niepłodności. Po wykonaniu pozostałych badań, również nasienia małża, jesteśmy przed pierwszą próbą. Bardzo miło mi będzie dołączyć do Waszego grona. Mam nadzieję, że mnie wspólnie uda nam się osiągnąć sukces
Obserwujesz na insta mameginekolog?Co to za magiczna przypinka?
Mam taką tylko kupiłam sobie po tym jak już zaszłam w ciąże i dzidzia była ze mnąObserwujesz na insta mameginekolog?
Ona do segregatorów dorzuca takie przypinki "Jestem w ciąży" i rozeszły ze po Polsce jako przypinki które przynoszą szczęście osobą, które się starają o dzidzie
Ja dostałam taką od dziewczyny ze Szczecina i przyniosła mi szczęście, dostałam ją i dwie krechy na teście Tera przekazałam ją dalej Sosence z ciążowymi fluidami
Cześć. Od pewnego czasu czytam Wasze posty. To jak bardzo się wspieracie zmotywowało mnie do założenia konta. Trochę o mnie: jestem mężatką od 5 lat, o dziecko staramy się z przerwami około 3. W maju tego roku moja endokrynolog zleciał wykonanie badania AMH, wynik zaskoczył nas obie 0,9 Pokierowała mnie co kliniki niepłodności. Po wykonaniu pozostałych badań, również nasienia małża, jesteśmy przed pierwszą próbą. Bardzo miło mi będzie dołączyć do Waszego grona. Mam nadzieję, że mnie wspólnie uda nam się osiągnąć sukces
Jakie masz TSH bo nie da się wczytać pliku?Buu odebrałam wyniki tsh - zrobiłam kontrolnie na własne zlecenie i strasznie nisko w życiu takiego wyniku nie miałam poniżej normy
Napisałam do mojego endokrynologa i czekam na odpowiedz...
Boję się attachFull891341