reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Tylko czy to możliwe ze mi się teraz termin porodu zmienił? Miał być 16 grudnia a po wczorajszym usg lekarz stwierdził że teraz się pokrywają wiek ciazy według okresu i według usg i gdzieś tydzień wcześniej termin porodu... Sama już nie wiem heh. Wedlug okresu to tez nie powinno być bo jednak 3 tygodnie po @ miałam iui. Ale co ja tam wiem. Byle maluch zdrowy byl☺

reklama
termin to tak skacze - mówią, że najważniejszy ten z prenatlnych i żeby się go trzymać bo potem dzieci rosną już bardzo indywidualnie (tak jak i my jesteśmy różnego wzrostu) i trudno po wielkości ocenic dokładnie

Hej. Byłyśmy dzisiaj na wizycie. Mam zielone światło na pełne poruszanie sie. Jak się okazało, pani dr trochę nasciemniala z ta szyjka, teraz ma 3.67cm zamknięta i nic na razie nie zapowiada, że się skraca [emoji6] w końcu wyjdę z domu jak normalny człowiek [emoji16][emoji16] niuni nie wazylismy dzisiaj, za dwa tygodnie ale jestem umówiona z panem dr, że jak za dwa tyg będzie plis-minus 4kg to robimy CC. Ogólnie jest mała wiercipięta, nie dała zmierzyć sobie serduszka znaczy tętna [emoji16]

Hej. Byłyśmy dzisiaj na wizycie. Mam zielone światło na pełne poruszanie sie. Jak się okazało, pani dr trochę nasciemniala z ta szyjka, teraz ma 3.67cm zamknięta i nic na razie nie zapowiada, że się skraca [emoji6] w końcu wyjdę z domu jak normalny człowiek [emoji16][emoji16] niuni nie wazylismy dzisiaj, za dwa tygodnie ale jestem umówiona z panem dr, że jak za dwa tyg będzie plis-minus 4kg to robimy CC. Ogólnie jest mała wiercipięta, nie dała zmierzyć sobie serduszka znaczy tętna [emoji16]
to super że jest wszystko dobrze:-D:-D:-) :) i szyjka zamknięta na 4 spusty :p a mogę wiedzieć jak będzie miała dzidzia na imię?Ja taka ciekawostka jestem:rolleyes2::D

o matko jak cudnie, że już niedługo będziesz tulić skarbusia...

reklama
Do góry