reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Hey, ja także jestem nowa:), mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona mam już córeczkę, zaszłam w ciążę po drugiej Iui, teraz wracam walczyć o rodzeństwo, w poprzednim cyklu stymulowanym Lamettą zrobiła mi się torbiel krwotoczna, dziś 1dc i o 16 wizyta sprawdzić czy się wchłoneła , mam nadzieję że jest już ok i mogę zacząć stymulacje;)

Hej Wszystkim:)

Chcialabym sie przywitać:)

Od dłuższego czasu czytam o Waszych zmaganiach. Gratuluje tym, którym sie juz udalo, a tym ktore walczą- nie poddawajcie sie :)

W sobote pierwsza iui, im bliżej tym bardziej sie boje, ale dzieki Wam jest mi lepiej. Dziekuje :)
Super, trzymamy kciuki!! Dawaj znać i pytaj o co chcesz, na pewno chętnie ktoś Ci pomoże ;)

reklama
Do góry