agatgagat
Fanka BB :)
8 kwietnia [emoji6]Cudnie [emoji176][emoji176] a kiedy mialas termin ostatniej miesiaczki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
8 kwietnia [emoji6]Cudnie [emoji176][emoji176] a kiedy mialas termin ostatniej miesiaczki?
A to ja 15 kwietnia wiec idzuemy prawie razem [emoji173]8 kwietnia [emoji6]
W kupie siła [emoji123] [emoji16] Mam nadzieję, że też razem szczęśliwie dobrniemy do końca [emoji7]A to ja 15 kwietnia wiec idzuemy prawie razem [emoji173]
Zaciskam do czerwoności!!!! Będzie piękna liczba z trójką z przodu [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]Krew oddana. Modle sie zeby przyrost byl prawidłowy. Najlchetniej to bym poszla spac o obudziala sie wieczorem jak juz beda wyniki. Trzymajcie kciuki za mojegi bejbika [emoji8]
[emoji110][emoji110][emoji110]Krew oddana. Modle sie zeby przyrost byl prawidłowy. Najlchetniej to bym poszla spac o obudziala sie wieczorem jak juz beda wyniki. Trzymajcie kciuki za mojegi bejbika [emoji8]
Sikaj jutro na testa [emoji6]W sobotę będzie 14dni po iui. Biorę progesteron wiec może się opóźnić. Dodatkowo doskwierają mi jajniki raz jeden raz drugi... masakra!!!!
Cudownie [emoji7] gratulacje! [emoji8] I cierpliwości w oczekiwaniu na pierwszą wizytę [emoji6]Dziewczynki dzisiaj beta 338mIU/ml czyli pieknie rosnie ! Ufff !!
Dziekuje !Cudownie [emoji7] gratulacje! [emoji8] I cierpliwości w oczekiwaniu na pierwszą wizytę [emoji6]