reklama
W poniedziałek dopiero dam radę zrobić betę, bo w Bieszczadach jestem i właśnie na szlak wyruszamy [emoji4]
Jakbym widziała moja kreskę tez dzień wcześniej. Super Trzymam Kciuki Żeby I Beta Potwierdziła
Alicjaaa82
Aktywna w BB
No i wczoraj @ ale juz mam nowy plan. Co nas nie zabije.. . U mnie raczej jest problem z zagnieźdzeniem.
@agatgagat powodzenia
@agatgagat powodzenia
W tamtym roku pisałaś, że poronolas a teraz ta beta tak troszkę drgnęła, czy bierzesz coś na rozrzedzenie krwi po iui? Acard albo jakieś zastrzyki przeciwzakrzepowe? Ja miałam ten sam problem. Możesz zasugerowac lekarzowi, żeby może przy następnej iui wdrożyć coś na rozrzedzenie krwi. Ja mam zakrzepicę i codziennie robię zastrzyk z heparyny i myślę, że to właśnie dzięki niej moja ciąża ładnie się rozwija, i w ogóle doszło do zagnieżdżenia, bo też poroniłam i miałam dwie ciąże biochemiczne. Pogadaj z lekarzem. Zuzik teraz przy udanej iui też brała acard, bo jednak bierzemy leki, które ta krew zagęszczają a wtedy ciężej dochodzi do zagnieżdżenia [emoji6]No i wczoraj @ ale juz mam nowy plan. Co nas nie zabije.. . U mnie raczej jest problem z zagnieźdzeniem.
@agatgagat powodzenia
Artemida90
Fanka BB :)
Lecę na iui. Trzymajcie kciuki [emoji846]
[emoji110][emoji110]Lecę na iui. Trzymajcie kciuki [emoji846]
Artemida90
I już po [emoji5] mąż piękne wyniki. Dziś wieczorem zaczynam brać progesteron i tak przez 2 tyg 3 razy dziennie po 2 tabletki dopochwowo
I już po [emoji5] mąż piękne wyniki. Dziś wieczorem zaczynam brać progesteron i tak przez 2 tyg 3 razy dziennie po 2 tabletki dopochwowo
Powodzenia i kciuki trzymam
Alicjaaa82
Aktywna w BB
Tak tylko acard i eutyroks 100 po 1 poronieniu nic nie zrobiłam bo podobno,, tak się zdaża.. .,,W tamtym roku pisałaś, że poronolas a teraz ta beta tak troszkę drgnęła, czy bierzesz coś na rozrzedzenie krwi po iui? Acard albo jakieś zastrzyki przeciwzakrzepowe? Ja miałam ten sam problem. Możesz zasugerowac lekarzowi, żeby może przy następnej iui wdrożyć coś na rozrzedzenie krwi. Ja mam zakrzepicę i codziennie robię zastrzyk z heparyny i myślę, że to właśnie dzięki niej moja ciąża ładnie się rozwija, i w ogóle doszło do zagnieżdżenia, bo też poroniłam i miałam dwie ciąże biochemiczne. Pogadaj z lekarzem. Zuzik teraz przy udanej iui też brała acard, bo jednak bierzemy leki, które ta krew zagęszczają a wtedy ciężej dochodzi do zagnieżdżenia [emoji6]
Teraz mam listę badań do zrobienia i będziemy coś działać.
reklama
agatgagat
No i jest krecha [emoji4] lecisz na betę? Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
Krew spuszczona. Czekam na wynik...
Podziel się: