reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Najpierw dostalam na dzien 2 duphastony i 6 lutein dopochwowo. To bylo za malo i dostalam najlepszy ale i najdrozszy progesteron na rynku. 2 zastrzyki dziennie Prolutexu. Wstrzykiwalam go do 16tc. Koszt lekow w ciazy na miesiac progesteronowych wynosil mnie ok 2 tys zlotych ale bylo warto

2 tys miesięcznie na leki?? Fuck[emoji33]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Najpierw dostalam na dzien 2 duphastony i 6 lutein dopochwowo. To bylo za malo i dostalam najlepszy ale i najdrozszy progesteron na rynku. 2 zastrzyki dziennie Prolutexu. Wstrzykiwalam go do 16tc. Koszt lekow w ciazy na miesiac progesteronowych wynosil mnie ok 2 tys zlotych ale bylo warto
O ja jebie....

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Jadzia poka bladziocha!

Sosenka kurcze może jedz dziś na ip ? Może lekarz się odezwie

Marzenka to już zaraz betka ...

Yyy no i zapomniałam komu co mialam pisać...kurcze ja dopiero jutro mam pierwszy monitoring no ciagnie się jak flaki z olejem ... mam wrażenie że tyle czasu już minęło a to dzis dopiero 9 dc ... no fikolka chyba zrobię [emoji58]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

Jadzia poka bladziocha!

Sosenka kurcze może jedz dziś na ip ? Może lekarz się odezwie

Marzenka to już zaraz betka ...

Yyy no i zapomniałam komu co mialam pisać...kurcze ja dopiero jutro mam pierwszy monitoring no ciagnie się jak flaki z olejem ... mam wrażenie że tyle czasu już minęło a to dzis dopiero 9 dc ... no fikolka chyba zrobię [emoji58]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
Co Ci pokaże jak mój dupny telefon nie wylapie poszukam w necie czegoś podobnego

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Moja mama się już zaczyna coś domyślać ... ciagle dzwoni i pyta czy ok ... no nie wytrzymałam i powiedziałam żeby przyjechała i jej wszystko opowiem. Do tej pory nie wiedziała o pierwszym poronieniu ani o tej ciąży ... jak przyjedzie to pewnie mnie zabierze do szpitala... moj mąż tez zaraz tu będzie i mowi to samo

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry