reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Nie byłam w takiej sytuacji. Ale ogólnie jeśli oczyściło się samo to mowia że juz po pierwszej @...

Najlepiej zapytaj lekarza na wizycie kontrolnej.
No i wiem niby że 1 strata to może być przypadek ale może chociaż jakieś podstawy z badań po poronieniu warto zrobić?

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie nie samo, zabieg łyżeczkowania miałam.. Na pewno wyskrobiny będą zbadane histopatoligicznie. Wynik za około 2 tygodnie i z wynikiem do lekarza prowadzącego mam się zgłosić. Leczę się w klinice płodności, więc po pierwszej @ i z wynikami wracam do swojej giny, ciekawe czy mi coś zleci jakieś badania, bo ja to nawet nie wiem jakie to te podstawowe w takiej sytuacji ...

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny a jest sens robić jutro test czy zrobić w poniedziałek ?
Anula planowo betę mam robić 13tego lutego.
Requiem Lindert będzie Ci robił ?? Na kiedy jesteś umówiona ?

Słuchajcie na razie się nie cieszę chociaż to silniejsze ode mnie... szczególnie po wydarzeniach sprzed miesiąca. Mam mnóstwo obaw...

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom
Ja bym zrobiła jutro z samego rana.
Skoro dIsiaj coś wyszło to jutro powinna być trochę wyrazniejsza.

Tak Lindert, nie mam jeszcze konkretnego terminu bo muszę się umówić najpierw na sam monitoring jak przyjdzie @, ale jak nic mu nie wypadnie to chce żeby on prowadził całą "akcje"

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Słuchajcie na razie się nie cieszę chociaż to silniejsze ode mnie... szczególnie po wydarzeniach sprzed miesiąca. Mam mnóstwo obaw...

Sosenka to dzis ile dni po ovu ? Bo beta rozumiem 14 dpo miała być 13stego czyli test dziś z bladziochem wyszedł ci 11 dpo ?

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

Ja pewnie bym zrobiła. Drugi raz test nie może się "mylić" ;) z resztą testy jak już to mylą się w drugą stronę, także ten ledwo bladzioch myślę, że zwiastuje radosną nowinę. Jutro powinna być ciut bardziej widoczna :) Trzymam kciuki [emoji110]

No właśnie nie samo, zabieg łyżeczkowania miałam.. Na pewno wyskrobiny będą zbadane histopatoligicznie. Wynik za około 2 tygodnie i z wynikiem do lekarza prowadzącego mam się zgłosić. Leczę się w klinice płodności, więc po pierwszej @ i z wynikami wracam do swojej giny, ciekawe czy mi coś zleci jakieś badania, bo ja to nawet nie wiem jakie to te podstawowe w takiej sytuacji ...

Ja słyszałam o trzech miesiącach przerwy po lyzeczkiwaniu ale z autopsji nie wiem. Znajoma miała taka sytuacja, tylko przy starania naturalnym i kazał jej trzy miesiące Lekarz odczekać. Zależy jak Twój organizm zareaguje, jeżeli normalnie wróci do regularnego cykli to myślę że wcale nie trzeba czekać aż trzech miesięcy.

Anula inseminacje miałam 29 stycznia... czyli minęło 13 dni. Chyba zostawię test na poniedziałek co by nie przeginać... we wtorek jadę do Sopotu pooddychać trochę świeżym powietrzem i mam 2 tyg wolnego wiec akurat idealnie się złożyło .... nie będę się tak stresować.

Agatka dziękuje [emoji8] w ogóle wszystkie podnosicie mnie na duchu i dajecie wiarę w niemożliwe ! [emoji173]️

Anula inseminacje miałam 29 stycznia... czyli minęło 13 dni. Chyba zostawię test na poniedziałek co by nie przeginać... we wtorek jadę do Sopotu pooddychać trochę świeżym powietrzem i mam 2 tyg wolnego wiec akurat idealnie się złożyło .... nie będę się tak stresować.

Szacunek dla Ciebie, że dałaś radę dzisiaj zrobić i wyszedł bladzioch. a jutro odpuszczasz. Ja bym nie dała rady [emoji16]

Szacunek dla Ciebie, że dałaś radę dzisiaj zrobić i wyszedł bladzioch. a jutro odpuszczasz. Ja bym nie dała rady [emoji16]

No w sumie co mi to da? Wydaje mi się ze będzie taki sam efekt jak dziś

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry