reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Zuzik, ide na laparo. Profesor habilit.z kliniki do ktorej chodze z przerwami 9 lat w koncu jako jedyny stwierdzil. No cos tu jest nie tak...I dal skierowanie na laparo. Kiedys juz jakis przebakiwal ze chyba mam zaczatki endometriozy I na tym sie skonczylo. Pokladam nadzieje w laparo. Potem ze 3 miesiace, ze 2 iui I zostaje nam juz ostatecznosc...

Przepraszam was, ze czasem pisze bez polskich znakow. Nie umiem przez tel.ze slownikiem. Mam nadzieje ze wam to nie przeszkadza.

cześć dziewczyny może mnie jeszcze pamietacie
mieliśmy umówioną wizyte na 13lutego w gamecie w kielcach ale sprawy się zmienily i na razie się wstrzymujemy jak już nic nie poradzi to wtedy....
generalnie nasze starania naturalne ze wspomaganiem lamettą sa przedłuzone o kolejne 3 miesiące....jeśli do tego czasu nic się nie wykluje to idę na laparoskopie tak ustaliłyśmy z dr.ale chyba nie wytzrymam tych 3 miesiecy i pójdę po to skierowanie wcześniej bo kolejki są 3miesieczne... laparo robiła by chyba moja dr. u niej w szpitalu powiedziła też żę może jeszcze raz by przepłukać przez hsg i może jeszcze z 1 iui spróbować i ewentualnie wtedy iść już o level wyżej gdyby nie wyszło.......
nie wiem jak ja to już wytzrymuje i gdzie ja tę siłę biorę w sobie.....
boje sie trochę tej laparoskopii
ps, jestem w trakcie owulacji beż stymulacji czyli na swojej naturalnej tzrymajcie kciuki cały czas podczytuje znaczy nadrabiam zawsze to co mnie ominie przez kilka dni

mieliśmy umówioną wizyte na 13lutego w gamecie w kielcach ale sprawy się zmienily i na razie się wstrzymujemy jak już nic nie poradzi to wtedy....
generalnie nasze starania naturalne ze wspomaganiem lamettą sa przedłuzone o kolejne 3 miesiące....jeśli do tego czasu nic się nie wykluje to idę na laparoskopie tak ustaliłyśmy z dr.ale chyba nie wytzrymam tych 3 miesiecy i pójdę po to skierowanie wcześniej bo kolejki są 3miesieczne... laparo robiła by chyba moja dr. u niej w szpitalu powiedziła też żę może jeszcze raz by przepłukać przez hsg i może jeszcze z 1 iui spróbować i ewentualnie wtedy iść już o level wyżej gdyby nie wyszło.......
ps, jestem w trakcie owulacji beż stymulacji czyli na swojej naturalnej tzrymajcie kciuki cały czas podczytuje znaczy nadrabiam zawsze to co mnie ominie przez kilka dni
A przypomnisz tym "nowym " po krotce swoją historię?

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymam za Ciebie mocno kciuki!!! i zawsze czekam na Twoje posty[emoji110] [emoji110] [emoji110] naprawdę jesteś silna osoba masz w sobie te wolę walki!!!! [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana cały czas czekam aż coś napiszesz! :* myślałam, że jednak już się zdecydowaliscie na in vitro ?
Naprawdę nie wiem skąd bierzesz tą siłę! Podziwiam Cię ! Ja po 2 IUI powiedziałam dość . .. A Ty dalej walczysz! I tak bardzo Ci kbicuje, tak bardzo bym chciała przeczytać post od Ciebie , że się udalo i rośnie w Tobie Twoje NAPRAWDĘ wywalczone szczęście. ❤✊✊✊

@SOSENKA90 u mnie też ciąża zaczęła się od takiego bladziocha i robiłam test wieczorem około 18 i na drugi dzień przed beta powtórzyłam i wyglądał tak samo .. nie był ciemniejszy:) Ale beta pozytywna no i zaczęłam 13tc ! ❤ we wtorek jedziemy na usg 1 trymestru. :)

@zuzik85 kochana cały czas kciuki ✊✊✊

Miłej niedzieli dziewczyny :)

Kciuki za natural póki co ! Szacun za siłę do walki [emoji6]
A co do laparoskopii to nie ma się czego bać [emoji6] miałam... znieczulenie ogólne, 3 dziurki małe w brzuchu ...obudzilam się, a po godzinie już smigalam [emoji6] ja miałam laparo z.hromotubacja no i plamilam troszkę.... cykl po laparo byl normalny i nawet ovulacja była [emoji6]

Sosenka siurałaś ? [emoji6] Daj nacieszyć oko [emoji39]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

reklama
Kciuki za natural póki co ! Szacun za siłę do walki [emoji6]
A co do laparoskopii to nie ma się czego bać [emoji6] miałam... znieczulenie ogólne, 3 dziurki małe w brzuchu ...obudzilam się, a po godzinie już smigalam [emoji6] ja miałam laparo z.hromotubacja no i plamilam troszkę.... cykl po laparo byl normalny i nawet ovulacja była [emoji6]

Sosenka siurałaś ? [emoji6] Daj nacieszyć oko [emoji39]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

Hahaha gnije w wyrku i czytam [emoji12][emoji39] a sikać mi się chce jak cholera [emoji23][emoji23] no dobra.... zrobie.

Laparo to rzeczywiście nic strasznego- tez się bałam bo nigdy nie miałam żadnej operacji ani zabiegu ze znieczuleniem ogólnym.
Ale tez po godzinie śmigałam sikać, brzuch mnie bolał kilka dni po wyjściu ze szpitala ale potem cykl normalny. Mąż mi nawet sam szwy wyjął [emoji2]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry