reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
1518263068-2280487829875739-aaaaaa.jpeg

Widzicie tam coś ??? [emoji851]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja widze...

reklama
1518263068-2280487829875739-aaaaaa.jpeg

Widzicie tam coś ??? [emoji851]

Ja też widzę. Moja ciąża zaczęła się od takiego bladziocha - ja ledwo widziałam i to jeszcze pod odpowiednim kontem. 3 dni miałam bladziochy- które były coraz bardziej widoczne. Jutro powtórz i zobacz czy ciemnieje.

Spoko [emoji39] tak na prawdę się pośpieszyłam... na betę idę 13 lutego [emoji41]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

13sty dzień po... czuje się tak jak ostatnio jak byłam w ciąży wiec wiem ze na 100% Z tego coś będzie, tylko mam nadzieje, ze tym razem na 9 miesięcy ...

13sty dzień po... czuje się tak jak ostatnio jak byłam w ciąży wiec wiem ze na 100% Z tego coś będzie, tylko mam nadzieje, ze tym razem na 9 miesięcy ...

Tzn jak? Czujesz się okresowo, piersi, ból brzucha na @ itp?

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Tak, ale piersi bola mnie bardziej niż zwykle, są bardziej powiększone... szybko się mecze i jestem ciagle głodna. Czuje od tygodnia pobolewanie w brzuchu... ostatnio było tak samo. No to się po prostu czuje [emoji4]

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

Widać widać... Cień cienia ledwo zauważalny, miałam to samo może ciut wyrazniejsza druga kreska była u mnie, ale robiłam test 18 dni po IUI. Z każdym d dniem coraz wyrazniejsza była. Niestety poroniłam w 8 tyg. Łyżeczkowaniem się skończyło. Pozbieralam się już, jestem 3 dni po zabiegu. Mam pytanie do Was, czy któraś z Was przez to przechodziła? W sensie po zabiegu łyzeczkowania jest? Po jakim czasie znów zaczęłyście starania? Kilku lekarzy pytałam jak to z tym jest i każdy inne zdanie miał...jeden mówił, że już od następnego cyklu można, inny, że pierwsze 2 cykle odczekać ale w 3 to już trzeba, a jeszcze inny, że trzeba odczekać conajmniej 3 miesiące... I weź tu mądry bądź...

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry