reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Zuzik, test owu wychodzi tak jak by pozytywny od powiedzmy 12. Czyli owu mogę mieć dopiero za jakieś 24 h. To mój pęchol będzie miał pewnie koło 26,5- 27. Myślisz że za dużo?
Moim zdaniem już przerosniety ale mogę się nie znać [emoji8]

" kto nie walczy ten nie niańczy "

reklama
Jadzia rozkrecila się @?

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

Jadzia rozkrecila się @?

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
Tak rozkrecila się godzinę temu brzuch boli krzyże tez a jutro praca 12h od 15-3 rano...tragedia....
No ale to nic za dwa dni ruszać z aromkiem: -) skoro już leci gęsta krew to mogę to chyba uznać za pierwszy dzień cyklu nie?

Tak rozkrecila się godzinę temu brzuch boli krzyże tez a jutro praca 12h od 15-3 rano...tragedia....
No ale to nic za dwa dni ruszać z aromkiem: -) skoro już leci gęsta krew to mogę to chyba uznać za pierwszy dzień cyklu nie?

Tak tak [emoji4] pierwszy raz na aromku?

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Jadzia ! Kciuki trzymie :)

Zuzik a jak tam Twoje samopoczucie ?

Ja mam dzis kongo w jajcach [emoji52] głowa mi pęka.... a pracować trza ...dobrze ze mam pracę siedząca....

Ja pojawiłam się tu stosunkowo niedawno. Ostatnio chwaliłam się Wam, że 3 próba iui zakończyła się powodzeniem. Dzisiaj pierwsza wizyta u lekarza i okazuje się, że pęcherzyk jest mały jak na 6 tygodni i 3 dni bo osiągnął jedyne 3,3 mm, nie słychać echa zarodka...:( poza tym odkleja się kosmówka, co bardzo grozi poronieniem, a to odklejenie jest spore... Gin powiedziała, żebym się raczej nie nastawiała, że będzie dobrze.... :( Mam kontynuować duphaston 2x dziennie i następna wizyta za tydzień... Strasznie się boję :( i chyba nic z tego nie będzie.... Życie bywa okrutne :( :( ;(

No i niestety... Cudu nie ma :( Pęcherzyk od zeszłego tygodnia ma 5,4 mm, dalsze odklejanie się kosmówki, beta przez 10 dni wzrosła z 1200 na 2086, więc tyle co powinna wzrosnąć przez dobę tak naprawdę... Także to by było na tyle... Missed abortion. I tak 2 lata starań zamieniają się właśnie w chwilę wielkiej straty :(
Dostałam skierowanie do szpitala... Mam nadzieję, że po lekach samo wszystko się oczyści i obędzie się bez zabiegu :( I jak tydzień temu przeryczałam cały dzień, tak dzisiaj nawet łzy nie uroniłam...

Po wszystkim wchodzę znów do gry....

reklama
No i niestety... Cudu nie ma :( Pęcherzyk od zeszłego tygodnia ma 5,4 mm, dalsze odklejanie się kosmówki, beta przez 10 dni wzrosła z 1200 na 2086, więc tyle co powinna wzrosnąć przez dobę tak naprawdę... Także to by było na tyle... Missed abortion. I tak 2 lata starań zamieniają się właśnie w chwilę wielkiej straty :(
Dostałam skierowanie do szpitala... Mam nadzieję, że po lekach samo wszystko się oczyści i obędzie się bez zabiegu :( I jak tydzień temu przeryczałam cały dzień, tak dzisiaj nawet łzy nie uroniłam...

Po wszystkim wchodzę znów do gry....

Bardzo bardzo mi przykro [emoji17][emoji17] dużo siły Ci życzę!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry