reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
Trzymam &&& :) uda sie !!!
Wczoraj troche duzo chodzilam i zaczelo mi strasznie leciec @ :( dzisiaj niby mam miec wyniki immunofenotypu, czy ktoras sie zna?

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Niestety ja nie pomogę. Najlepiej lekarz niech zobaczy. Nie konsultuj w Internecie bo człowiek wkręcić sobie zaraz nie wiadomo co[emoji6]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Niestety ja nie pomogę. Najlepiej lekarz niech zobaczy. Nie konsultuj w Internecie bo człowiek wkręcić sobie zaraz nie wiadomo co[emoji6]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie nawet nie dzwonie bo nie ma sensu :) po @ pojde na normalna wizyte i sie wszystkiego na spokojnie dowiem :)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zacznę może od tego, że łapię się na tym, że gdy mam jakąś zagwostkę, lecę od razu na forum, żeby znaleźć tu ukojenie - takie właśnie jesteście dla mnie ważne moje wirtualne przyjaciółki :)
Mam problem - otóż, jestem już po inseminacji, ogólnie czuję się ok, biorę duphaston, boli mnie brzuch cokolwiek to znaczy, ale czy mogę wrócić normalnie do pracy? Pracuję na sprzątaniu, nie jest to strasznie ciężka praca, ale czasami trzeba wnieść odkurzacz na jakieś drugie piętro. Czy powinnam wziąć wolne czy żyć jak do tej pory i nie przesadzac ? Lekarz nic mi nie powiedział jakobym miała jakoś szczególnie odpoczywać. Co sądzicie?

Do góry