reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Wiecie co to są ciężkie tematy każdy przeżywa swoje wewnętrzne dramaty ale trzecie wierzyć że się uda nunka musi się udać [emoji8][emoji8][emoji8][emoji56]

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiecie co to są ciężkie tematy każdy przeżywa swoje wewnętrzne dramaty ale trzecie wierzyć że się uda nunka musi się udać [emoji8][emoji8][emoji8][emoji56]

Czesc kochana, moja kreseczka z 9 rano, ciemniejsza niz te wczoraj, ale nadal jasniejsza od testowej. Chyba owulka idzie troche starym cyklem. Tzn. Okres przyszedl wczesniej, a owulka troche jakby wcale wczesniej nie przyszedl. Tak to chyba widze. Jeden problem, koncza mi sie testy :p

hej dziewczyny, prawdopodobnie w następnym tygodniu zaczynam już monitoring ze stymulacją (czekam właśnie na @). Chciałabym zapytać o koszt leków do stymulacji (podejrzewam że nie będę odstępstwem od normy i będę na clo) i czy czułyście się po tym jakoś inaczej?

hej dziewczyny, prawdopodobnie w następnym tygodniu zaczynam już monitoring ze stymulacją (czekam właśnie na @). Chciałabym zapytać o koszt leków do stymulacji (podejrzewam że nie będę odstępstwem od normy i będę na clo) i czy czułyście się po tym jakoś inaczej?
Clo max.do 20 zł. Zależy od apteki
U mnie brak skutków ubocznych po clo. Czułam się normalnie

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Nunka u mnie też lipa 14 dc I nie ma jeszcxe pęcherzyka po zastrzykach nie wiem co dalej może mi się tez przesunela owulka bo cykl 31 dniowy był ostatnio kurcze

Nunka u mnie też lipa 14 dc I nie ma jeszcxe pęcherzyka po zastrzykach nie wiem co dalej może mi się tez przesunela owulka bo cykl 31 dniowy był ostatnio kurcze

Ale jak to, nie ma nic, zadnego? Czy nie ma dominujacego? U mnie kreska znowu blada I zaczyna bolec. Zaczynam sie zastanawiac czy jutro nie pojechac do Wawy na usg I nie sprawdzic co jest grane.

Ale jak to, nie ma nic, zadnego? Czy nie ma dominujacego? U mnie kreska znowu blada I zaczyna bolec. Zaczynam sie zastanawiac czy jutro nie pojechac do Wawy na usg I nie sprawdzic co jest grane.
Tak nie ma dominującego jest jakiś 11 mm ale to słabo zobaczymy co dalej nie idzie tak jak trzeba [emoji21][emoji21]

reklama
Tak nie ma dominującego jest jakiś 11 mm ale to słabo zobaczymy co dalej nie idzie tak jak trzeba [emoji21][emoji21]

No to faktycznie maly. No ale moze jeszcze urosnie. Np. Do 17 dc. U mnie tyle I duze I tez lipa. A przy twojej pierwszej ciazy, ile mial ten szczesliwy bo zapomnialam?

Do góry