reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
hejka czytam Was jakoś nie mogę się z Wami rozstać nawet na wyciszenie nie potrafię . znów mam doła że czemu my musimy przechodzić przez to wszystko , coraz bardziej boję się tej laparoskopi mimo że ją miałam już ,
Witam nowe dziewczyny i zyczę powodzenia

hejka czytam Was jakoś nie mogę się z Wami rozstać nawet na wyciszenie nie potrafię . znów mam doła że czemu my musimy przechodzić przez to wszystko , coraz bardziej boję się tej laparoskopi mimo że ją miałam już ,
Laparoskopia przede mną . Boje sie. Jak samopoczucie po ?

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też już miałam laparoskopie 2 lata temu i teraz już dostałam skierowanie na kolejną w listopadzie (jeśli oczywiście nadal nam nie wyjdą starania naturalne) i powiem Ci, że ja się nie boję tak jak przed pierwszą, raczej jestem spokojna, bo wiem już jak to wygląda i co mnie czeka, więc czego się bać?! ;)

Zuzik ja monitoring 24.09 i wtedy decyzja kiedy inseminacja

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, potrzebuje porady. W tym cyklu @ przyszła 9-10 bo ciężko mi to określić, a powinna 13-14.
Według @ powinnam mieć dziś lub jutro owu. Testy owu wychodzą ciągle negatywne. Może jakieś sugestie. Nie mam w tym cyklu jak zrobić monitu. Mieszkam obecnie w dziurze. Tu są zapisy, chciała na 3.10 nawet gdy płacę za usg. Do Wawy nie mam jak a dziś i tak nie ma lekarza. Śluz mam zawsze mierny więc po nim nie umiem określić. Jajniki ćmią od 2-3 dni. Ale ja ogólnie jestem taka boląca.

Ja też już miałam laparoskopie 2 lata temu i teraz już dostałam skierowanie na kolejną w listopadzie (jeśli oczywiście nadal nam nie wyjdą starania naturalne) i powiem Ci, że ja się nie boję tak jak przed pierwszą, raczej jestem spokojna, bo wiem już jak to wygląda i co mnie czeka, więc czego się bać?! ;)
A co czeka? [emoji3]

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, potrzebuje porady. W tym cyklu @ przyszła 9-10 bo ciężko mi to określić, a powinna 13-14.
Według @ powinnam mieć dziś lub jutro owu. Testy owu wychodzą ciągle negatywne. Może jakieś sugestie. Nie mam w tym cyklu jak zrobić monitu. Mieszkam obecnie w dziurze. Tu są zapisy, chciała na 3.10 nawet gdy płacę za usg. Do Wawy nie mam jak a dziś i tak nie ma lekarza. Śluz mam zawsze mierny więc po nim nie umiem określić. Jajniki ćmią od 2-3 dni. Ale ja ogólnie jestem taka boląca.
Może się zbliża albo się przesunela mnie też od kilku dni cmi a na usg jeszcze nie ma dominującego

reklama
Wiesz co mi bez leków nigdy nie wychodzą tylko ze ja mam pcos i mam za dużo tych pęcherzyków

O masakra, czyli sama pewnie sobie gucio sprawdzę. Trudno. Na oko dam sobie zastrzyk by mi się torbiele nie porobiły. Po pewnie i tak mam mnogo pęcherzyków mimo, że bez leków, bo z zeszłego miesiąca działają.

Do góry