Lecze się w klinice Angelus w Katowicach OchojecGdzie sie leczysz?
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Dziś się dowiem jak urosły pęcherzyki [emoji4][emoji4]
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Hej, no I jak urosły?
justynaszatanka
Fanka BB :)
Niestety jeszcze nie wyskoczyly mam wziazc 50 j i w niedz usgHej, no I jak urosły?
gos1512
No ja na poczatku tez w Angelus u dr Mańki a teraz lecze sie w Gyncentrum u dr Gretki. W Angelusie czulam sie jak maszynka pieniedzy a poza tym stracilam 3 in vitro refundowane bo lekarz pewnie nie wiedzial ze nie wolno nic podczas refundacji zadnych innych zabiegow na wlasna reke robic. A lekarz stwierdzil ze zrobimy AID a jak cos to pozniej wrocimu do in vitro. A tu klopsLecze się w klinice Angelus w Katowicach Ochojec
gos1512
Czy tylko ja jestem tu taka stara? my juz walczymy 7 lat ale nie odpuszcze puki mi sily i pieniedzy starczyHej,
Jestem nowa i jutro pierwsza IUI. ( dziś zrobiłam sobie zastrzyk Ovitrelle).U nas niepłodność idiopatyczna, moja tarczyca opanowana. Wyniki męża różne, raz lepsze raz gorsze. Teraz poniżej normy ilość plemników (8,5mln x10*6/ml) Reszta idealna. Staramy się od 2 lat.
U Ciebie jaki problem?
Jeszcze ja testuje w srode. Pewnie pupa bedzie bo jajniki mnie bola i jest mi nie dobrze czyli okres jak nic.
Czy ktoras brala lamette? Mam dziwne uczucie jakby mnie w sutkach krecilo tzn w lewym.
Czy tylko ja jestem tu taka stara? my juz walczymy 7 lat ale nie odpuszcze puki mi sily i pieniedzy starczy
Jeszcze ja testuje w srode. Pewnie pupa bedzie bo jajniki mnie bola i jest mi nie dobrze czyli okres jak nic.
Czy ktoras brala lamette? Mam dziwne uczucie jakby mnie w sutkach krecilo tzn w lewym.
Ja walcze 10 lat...
Choc nie do konca rozumiem co znaczy stara
Joaszka
Stara to ja jestem[emoji12] 37 na karku
Okres starań o 2 dziecko -minie rok w październiku. Ale są dwa dość spore problemy- niedrożny jajowód i kiepskie nasienie. Nie wierzę już że iui pomoże...
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Okres starań o 2 dziecko -minie rok w październiku. Ale są dwa dość spore problemy- niedrożny jajowód i kiepskie nasienie. Nie wierzę już że iui pomoże...
justynaszatanka
U mnie też rok kurde za szybko to leciStara to ja jestem[emoji12] 37 na karku
reklama
jolancik
Ja mam 31 lat. 6 lat starań... Jestem po 4 iui. Mam endometrioze. Zmieniłam lekarza w sierpniu i mimo nowych leków po staraniach naturalnych nadal klapa. Byłam wczoraj znowu u lekarza bo 2 dni temu przyszła @ (a wcześniej o 2-3 dni) okazało się że jestem przestymulowana bo 1 pęcherzyk nie pękł i ma 2,5 cm stąd wcześniejsze krwawienie. W tym cyklu znowu te same leki tylko clo zmniejszona dawka od 5 dc do 9 dc 2x1 (wcześniej miałam od 5-11 dc). Tym razem będę miała podany zastrzyk z pregnylu.
@zuzik85 wpisz mnie proszę na 4.10. - monitoring cyklu
@zuzik85 wpisz mnie proszę na 4.10. - monitoring cyklu
Podziel się: