reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Bogini bardzo mi przykro ,daj sobie trochę odpocząć psychicznie wypłacz się i musisz walczyć dalej z podwójną siła :)
ja nie wiem czy robić bete czy czekać na @ dr stwierdził że 18 powinnam mieć owulacje czy była to nie wiem, wiem tylko że w piątek było po jak trafiłam do szpitala i to starania były naturalne a najlepiej nie wiem kiedy zrobić bete zastrzyku nie miałam bo dr stwierdził że nie ma sensu bo nie urosną jak było 5 małych . co myślicie ?

Bogini bardzo mi przykro ,daj sobie trochę odpocząć psychicznie wypłacz się i musisz walczyć dalej z podwójną siła :)
ja nie wiem czy robić bete czy czekać na @ dr stwierdził że 18 powinnam mieć owulacje czy była to nie wiem, wiem tylko że w piątek było po jak trafiłam do szpitala i to starania były naturalne a najlepiej nie wiem kiedy zrobić bete zastrzyku nie miałam bo dr stwierdził że nie ma sensu bo nie urosną jak było 5 małych . co myślicie ?
Dziękuję [emoji5] beta podobno wychodzi juz tydzień po owu

Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny! W ubiegłym tygodniu miałam wizytę u nowego lakarza. Dał nadzieje na naturalne poczęcie. Zlecil dodatkowe badania mężowi a mi kazał powtórzyć amh. I tu wielkie zaskoczenie po ok 6 miesiącach od poprzedniego badania amh spadło z 1.15 do 0.55. Czekam jeszcze na wyniki męża i będę dzwonić do lekarza. Troszkę podłamałam się tym wynikiem.

Gratuluje!!!! [emoji7] a robilas bete??

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie, jutro ide wiec ciekawa jestem. Nie wytrzymałam i zrobiłam wiec HCG musi byc najniżej 25 bo taka ma czułość wiec mam nadzieje ze wszystko bedzie ok:):):) nie wierze do tej pory!!!! Dopóki krew mi nie pokaże to chyba nie uwierzę!;)

reklama
Do góry