reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
Gosia stres jest? Daj później znać co i jak .. no i jak.sytuacja z żołnierzami wyglądała ...

Angela,Cikulinka kciuki za dorodne jajeczka ... stymulacja clo była? Czy gonal ?

Meg kciuki za betę:) !

Panierka udanej wizyty ....

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Mnie stymulowali Aromkiem. Wyniki hormonów z dziś lh super, estradiol super, tylko progesteron 1. To 13dc mam nadzieję, że nie za mało...niby w widelki się łapie na fazę owu, ale to dolna granica normy :(

reklama
Dziś mam brak mocy... Chodzę jak nie przytomna, słaba bez sił. Mam już dosyć tych hormonów wszystkich. Chyba za dużo tego..
Eh. Byle do piątku do bety...

Więc, moja intuicja nie zawiodła mnie. Pecherzyk po stronie niedroznej. Od 2dc stymulacja na długi protokół więc gdzieś w połowie czerwca ivf...

Gosia i my usłyszeliśmy to samo,coś jeszcze androlog wspominał o badaniach genetycznych ,żeby sprawdzić czy faktycznie to wina genów skoro są wady główki itp ... ale mówił że to tylko dla potwierdzenia w sumie ... no i zawsze pociesza że potrzebny tylko jeden prawidłowy i że są szanse na natural ...

Meg a sikacza robiłaś?

Bubu jeszcze tylko troszeczkę... to czekanie Chyba jest najgorsze [emoji58]

Gosia i my usłyszeliśmy to samo,coś jeszcze androlog wspominał o badaniach genetycznych ,żeby sprawdzić czy faktycznie to wina genów skoro są wady główki itp ... ale mówił że to tylko dla potwierdzenia w sumie ... no i zawsze pociesza że potrzebny tylko jeden prawidłowy i że są szanse na natural ...

Meg a sikacza robiłaś?

Nie ja tylko becie wieże

Meg a sikacza robiłaś?

Na powiedzieli, ze naturalnie są małe szanse i lepiej spróbować właśnie iui a jak nie ivf

reklama
Do góry