reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Tak mi przykro.. Dziewczyny nie pamiętam kiedy komuś się w końcu udała iui. Czy któraś pamięta. Bo o ile się nie mylę to chyba przez ostatnie 2 mc nikt nie poprawił statystyki :hmm:.

Tak mi przykro.. Dziewczyny nie pamiętam kiedy komuś się w końcu udała iui. Czy któraś pamięta. Bo o ile się nie mylę to chyba przez ostatnie 2 mc nikt nie poprawił statystyki :hmm:.
Ja tylko pamiętam Hanute na początku stycznia do nas dołączyła a dokładnie 13go zrobiła test ciążowy i miała 2 krechy (pamiętam bo w tym dniu ja robiłam bete) a 3 dni później zrobiła betę i miała pozytywny wynik. Była to jej pierwsza iui i udana a powodem był wrogi śluz. Po niej udało się azjak (ale u niej zdażył się naturals a była po 2 iui i czekała na laparo do której juz nie doszło... Tyle co pamiętam ;-) ;)

Ja tylko pamiętam Hanute na początku stycznia do nas dołączyła a dokładnie 13go zrobiła test ciążowy i miała 2 krechy (pamiętam bo w tym dniu ja robiłam bete) a 3 dni później zrobiła betę i miała pozytywny wynik. Była to jej pierwsza iui i udana a powodem był wrogi śluz. Po niej udało się azjak (ale u niej zdażył się naturals a była po 2 iui i czekała na laparo do której juz nie doszło... Tyle co pamiętam ;-) ;)
No właśnie... Statystyki okropne. Tyle nas tu starających się, każda czeka na swój mały cud... Z tego co obserwuje to iui jest stratą czasu, pieniędzy a do tego ta statystyka powala....

No właśnie... Statystyki okropne. Tyle nas tu starających się, każda czeka na swój mały cud... Z tego co obserwuje to iui jest stratą czasu, pieniędzy a do tego ta statystyka powala....
Ja wydalam na 3 iui ponad 8000 zł. Dlatego już nie podchodzimy do kolejnej. Będę odkładać na in vitro a to też z min 10 tys nas wyniesie

reklama
Meg86 bardzo mi przykro ..... ja ostatnie dni jakoś negatywnie jestem nastawiona do wszystkiego....... i właśnie jak widzę że ostatnio nikomu sie nie udaje iui... to cZemu by Nam się miało udać.. .. ehhh.....

Do góry