reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
A powiedz jakie Twój M ma ywniki ??? a i jeszcze kiedy sie robic ten wynik z hiauronimem ??
U mnie starania 3 lata . ze mna wszystko ok. Maz mial zylaki powrozka nasiennego. Operacje na nie mial w marcu zeszlego roku i od marca wyniki sie poprawiły. Pierwsze wyniki byly 0. Po pierwszych 9 miesiącach staran wybralam sie do mojego gin ktory zlecil mi badania hormonow, hsg. Meza wyslal na badanie nasienia po odebraniu wynikow 0 wyslal nas odrazu z mezem do specjalisty i tam najpierw M mial diety, leki itp dopiero w ostatecznosci lekarz zdecydowal sie na operacje. W lipcu tego roku trafiliśmy do kliniki leczenia nieplodnosci. W październiku podeszlismy do 1 IUI. Teraz w styczniu do 4 ostatniej IUI. We wtorek testuje jesli sie nie udalo to in vitro.
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny [emoji4]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie starania 3 lata . ze mna wszystko ok. Maz mial zylaki powrozka nasiennego. Operacje na nie mial w marcu zeszlego roku i od marca wyniki sie poprawiły. Pierwsze wyniki byly 0. Po pierwszych 9 miesiącach staran wybralam sie do mojego gin ktory zlecil mi badania hormonow, hsg. Meza wyslal na badanie nasienia po odebraniu wynikow 0 wyslal nas odrazu z mezem do specjalisty i tam najpierw M mial diety, leki itp dopiero w ostatecznosci lekarz zdecydowal sie na operacje. W lipcu tego roku trafiliśmy do kliniki leczenia nieplodnosci. W październiku podeszlismy do 1 IUI. Teraz w styczniu do 4 ostatniej IUI. We wtorek testuje jesli sie nie udalo to in vitro.
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny [emoji4]
A teraz jakie mam Twój M wyniki ?? Trzymam kciuki żebyś nie musiała podchodzić do in vitro.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

A powiedz jakie Twój M ma ywniki ??? a i jeszcze kiedy sie robic ten wynik z hiauronimem ??
Moj zrobił wszystkie możliwe i na koniec mu zlecili to badanie to jest oddzielne badanie i nazywa sie test wiązania z hialuronianem.. ( mogłam troche przekrecic nazwe ). Ilość ma baaardzo rózna plemników raz nawet nie mial miliona raz 12 mln a raz 8 mln. A ten tez wiazania mial 41 % a norma 80 %. aha no i 90 % uszkodzonych. morfologia 2% moj Maz w dziecienstwie mial zapalenie jajeczka - jak jezdzil na rowerku musie tak zrobilo i stad to..

Moj zrobił wszystkie możliwe i na koniec mu zlecili to badanie to jest oddzielne badanie i nazywa sie test wiązania z hialuronianem.. ( mogłam troche przekrecic nazwe ). Ilość ma baaardzo rózna plemników raz nawet nie mial miliona raz 12 mln a raz 8 mln. A ten tez wiazania mial 41 % a norma 80 %. aha no i 90 % uszkodzonych. morfologia 2% moj Maz w dziecienstwie mial zapalenie jajeczka - jak jezdzil na rowerku musie tak zrobilo i stad to..
\

A no okiej ....w razie w wiem co jeszcze zrobić ewentualnie...ale musimy tez zrobić te badanie ale z morfologią....
Dziewczyny a macie jeszcze jakies dobre rady co by tu jeszcze mogło pomóc w staraniach ..:) każda rada dobra :) coś przyjmujecie coś stosujecie ?? Mężowie cos biora cos stosuja??

reklama
Do góry