Ja tez zaczynam w poniedzialek I jade na ocene owulacji 24 stycznia
reklama
Ja wlasnie mialam zalecone teraz przed IUI wrogosc sluzu I po weekendzie jade odebrac wyniki... a jakies leki bierzesz na obnizenie prolaktyny ? Ja biore nanprolac czy jakos tak. A laparoskopie mialas robiona ?
tak ja tez biore Norprolac 1x na noc....a laparoskopi nie miałam ..tylko drożność i wyszło ok..mam drożne.... to daj znac jaki wynik ja chciałamn w tym cyklu ale nie udało mi sie .. a jakies jeszcze leki beirzesz? albo witaminy?
Zaczelam lykac kwas foliowy tylko do tego.. ja tez na noc biore bo bardzo zle sie czuje po nim oczywiscie ze dam znac 24 stycznia jade na ocene owu I zobaczymy... chce juz miec to za soba ! A Ty bierzesz jeszcze cos ?tak ja tez biore Norprolac 1x na noc....a laparoskopi nie miałam ..tylko drożność i wyszło ok..mam drożne.... to daj znac jaki wynik ja chciałamn w tym cyklu ale nie udało mi sie .. a jakies jeszcze leki beirzesz? albo witaminy?
Ja też 24... I u mnie pewnie IUI 26 będzieJa tez zaczynam w poniedzialek I jade na ocene owulacji 24 stycznia
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
mi przepisał tak na tarczyce ... jakies na n.... nie pamietam nazwy.... norprolac...pije inofolic...biore femibion natal 1 ,,, z witamin. witamine d 3 4000j.... witamine k2... bio-selen + cynk.... ii sanprobi barrier - probiotyk i glucophage ...to chyba wszystko
To trzymam kciuki za Was dziewczyny tego 24 stycznia
To trzymam kciuki za Was dziewczyny tego 24 stycznia
U mnie starania dwa lata. Z tym że ja juzwiek zaawansowany - w kwietniu koncze 38 lat!!! dzieci zero, jeden aniołek w niebie ( poczecie naturlne )z kwietnia206 roku. mialam 2 iui u mnie wszystko ok maz slabe wyniki teraz sie okazuje ze wyszedl mu slabo wynik wiazania plemnikow z hiarunoninem wiec androlog zalezil in vitro.
A powiedz jakie Twój M ma ywniki ??? a i jeszcze kiedy sie robic ten wynik z hiauronimem ??U mnie starania dwa lata. Z tym że ja juzwiek zaawansowany - w kwietniu koncze 38 lat!!! dzieci zero, jeden aniołek w niebie ( poczecie naturlne )z kwietnia206 roku. mialam 2 iui u mnie wszystko ok maz slabe wyniki teraz sie okazuje ze wyszedl mu slabo wynik wiazania plemnikow z hiarunoninem wiec androlog zalezil in vitro.
Spraw podatkowych nie mylić z ksiegowym...Addunia i jak film?
Joko jakim zespołem kierujesz w sensie - jest to sprzedaz,obsługa,księgowym czy jeszcze innym ?
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
A Ty ktory raz podchodzisz ?
Podziel się: