reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
omatko powtórz za dwa dni.

Kamisiu jak to przyjemnie jak zwierz tak ufnie śpi. mnie mój kot rozczula kiedy śpi koło nas na grzbiecie z łapami do góry. nie można w lepszy sposób wyrazić poziomu zaufania do właściciela

Beti ale udane grzybobranie super

marzen pogoda w Karpaczu dopisuje?

zuzik ja czuję się dobrze. dziękuję ze pytasz :-)

kredeczko co sie u Was dzieje. M. lepiej?

Lumia się do kogoś odzywała?

udanego dnia

Sikańce to strata czasu. Leć do lekarza po dupka albo cokolwiek z progesteronem. Cyklem się będziesz martwić później. Lepiej stracić jeden niż nie dać szans fasolce. Za wcześnie te testy i tyle. Nie bez kozery się mówi, że dopiero po zakończonym cyklu. Ja bym się tej >5 trzymała jak rzep końskiej grzywy.

reklama
Myslicie zeby zrobic rano sikanca? Jak nic nie. Pokaze to pewnie beta spadnie hmm czy nie robic
omatko... widzisz, nawet lekarz daje nadzieję. Zgadzam się z beti, dwa dni brania dupka cyklu Ci nie rozpieprzy, a może pomóc. A jak odstawisz, a ciąża jest tylko bardzo, bardzo wczesna to może stać się coś "złego" (nie lubię tego słowa na "p"). Decyzja należy do Ciebie. Ja wzięłabym dupka jeszcze. A test sikany? mają różną czułość i mogą oszukiwać w każdą stronę. Więc na spokojnie powtórz sobie betę w czwartek. Wtedy będzie wszystko jasne.

Do góry