reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Niestety to spotkanie jest dzis :(:(:(
Kath, dasz radę.
Gdyby coś zaczęła, utnij rozmowę czymś w stylu "dzisiaj nie rozmawiam z Tobą, tylko przyszłam do tego kochanego dzieciątka"... Albo "chyba masz już się kim zajmować? To ode mnie się "od...pierwiastkuj" ;)
Będzie dobrze!
I pamiętaj, że ta dziecina rodziców nie wybierała, nie jest winna naszym niepowodzeniom... Traktuj ją tak jakby to było Twoje (piszę bezosobowo, bo nie wiem czy dziewczynka czy chłopczyk).

reklama
Katharina atonie doczytalam, to powodzenia dzis, bedziedobrze

Zuzik: sama nie wiem.. Cos tamjest na tym teście ale to byl malo czuły.. Beta powie prawde
Skoro nadal jest to JEST! ;) Po zastrzyku raczej już śladu nie ma. A Ty miałaś IUI, tak? (staram się czytać dokładnie ale mogło coś mi umknąć - ja miałam w tamtym roku dwie IUI, druga szczęśliwa, urodziłam w marcu, ale tak się zżyłam z dziewczynami z forum, że nie umiem ich opuścić :D )

Skoro nadal jest to JEST! ;) Po zastrzyku raczej już śladu nie ma. A Ty miałaś IUI, tak? (staram się czytać dokładnie ale mogło coś mi umknąć - ja miałam w tamtym roku dwie IUI, druga szczęśliwa, urodziłam w marcu, ale tak się zżyłam z dziewczynami z forum, że nie umiem ich opuścić :D )

Nie kochana, nie jestem po iui, bralam clo, potem dostałm zastrzyk z pregnylu, wczoraj skpnczylam duphaston
Cykl stymulowany bo ja nie mam owulacji, jak wyjdzie beta dodatnia to. Musze jechac po duphaston gdzies szybko bo ostatnia tabletka wczoraj rano brana

reklama
Kath podziwiam,że w ogóle idziesz. Ja w takiej sytuacji bym nie poszła,ale życzę powodzenia !! Pamiętaj,dziecki nie jest niczemu winne,a jak zaczną atak na Ciebie,zbieraj sie do wyjścia :)

Omatko no to czekamy na wynik &&&&

Do góry