katharina203
Fanka BB :)
Dziewczyny jutro ide odwiedzic szwagierke i jej dziecko...powiem szczerze ze mam duzego pietra...boje sie konfrontacji i powrotu do jej pretensji i zali...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem...ide tam tylko zeby miec to za soba...w razie mojego niepowodzenia nie bylabym w stanie tam isc. Kupilam prezent i chce im pokazac swoja wyzszosc...a ze pojde tam na tabletkach uspokajajacych to nikt oprocz was nie wieKatharina to ostatnia i najbardziej nieprzyjemna rzecz, która Cię czeka przed Twoją ciążą. Dobrze, że będziesz to mieć za sobą i zdążysz odreagować stres. A potem to już tylko relaks! Głośno się zachwycaj, gadaj, żeby nie miały szansy wtrącić niczego niemiłego dla Ciebie i szybko się zmyj. I zapomnij.
No te to ja widzę! Krechy są!Dziekuje za mile przyjecie dzis zrobilam tez, ale juz sama nie wiem , nie nakrecam sie bo jutro roznie moze byc mam świadomość ze to moze byc hormon z zastrzyku jeszcze
Link do: Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 9d10238b277ee.jpg
Link do: Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 8e8dd6e70bea4.jpg
Niestety to spotkanie jest dzisKatharina: nie wiem ocb, ale mam nadzieje, ze wczorajsze spotkanie poszło po Twojej myśli
co za dzien, nie mogłam spac w nocy, jeszcze po poprzednich ciażach mam wielki problem ze wstawaniem nocnym do toalety, a chcuiałkam jak najdłuzej wytrzymac zeby jeszcze rano test zrobic ;d zwariuje, byłam juxz po 7 w labie na becie, no ale teraz czekanie do 11 conajmniej, chyba zwariuje
m,am jutro urodziny!! b ędzie prezent mily czy niemiły
A prezent to koniecznie musi byc MILY !!!Katharina: nie wiem ocb, ale mam nadzieje, ze wczorajsze spotkanie poszło po Twojej myśli
co za dzien, nie mogłam spac w nocy, jeszcze po poprzednich ciażach mam wielki problem ze wstawaniem nocnym do toalety, a chcuiałkam jak najdłuzej wytrzymac zeby jeszcze rano test zrobic ;d zwariuje, byłam juxz po 7 w labie na becie, no ale teraz czekanie do 11 conajmniej, chyba zwariuje
m,am jutro urodziny!! b ędzie prezent mily czy niemiły