reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny jutro ide odwiedzic szwagierke i jej dziecko...powiem szczerze ze mam duzego pietra...boje sie konfrontacji i powrotu do jej pretensji i zali...

reklama
Katharina to ostatnia i najbardziej nieprzyjemna rzecz, która Cię czeka przed Twoją ciążą. Dobrze, że będziesz to mieć za sobą i zdążysz odreagować stres. A potem to już tylko relaks! Głośno się zachwycaj, gadaj, żeby nie miały szansy wtrącić niczego niemiłego dla Ciebie i szybko się zmyj. I zapomnij.

Katharina to ostatnia i najbardziej nieprzyjemna rzecz, która Cię czeka przed Twoją ciążą. Dobrze, że będziesz to mieć za sobą i zdążysz odreagować stres. A potem to już tylko relaks! Głośno się zachwycaj, gadaj, żeby nie miały szansy wtrącić niczego niemiłego dla Ciebie i szybko się zmyj. I zapomnij.
Wiem...ide tam tylko zeby miec to za soba...w razie mojego niepowodzenia nie bylabym w stanie tam isc. Kupilam prezent i chce im pokazac swoja wyzszosc...a ze pojde tam na tabletkach uspokajajacych to nikt oprocz was nie wie :):):)

Katharina: nie wiem ocb, ale mam nadzieje, ze wczorajsze spotkanie poszło po Twojej myśli :)

co za dzien, nie mogłam spac w nocy, jeszcze po poprzednich ciażach mam wielki problem ze wstawaniem nocnym do toalety, a chcuiałkam jak najdłuzej wytrzymac zeby jeszcze rano test zrobic ;d zwariuje, byłam juxz po 7 w labie na becie, no ale teraz czekanie do 11 conajmniej, chyba zwariuje

m,am jutro urodziny!! b ędzie prezent mily czy niemiły :p

Katharina: nie wiem ocb, ale mam nadzieje, ze wczorajsze spotkanie poszło po Twojej myśli :)

co za dzien, nie mogłam spac w nocy, jeszcze po poprzednich ciażach mam wielki problem ze wstawaniem nocnym do toalety, a chcuiałkam jak najdłuzej wytrzymac zeby jeszcze rano test zrobic ;d zwariuje, byłam juxz po 7 w labie na becie, no ale teraz czekanie do 11 conajmniej, chyba zwariuje

Niestety to spotkanie jest dzis :(:(:(

A prezent to koniecznie musi byc MILY !!!

reklama
Omatkoitrojko: &&&

Kath: Idź z koroną na głowie. Popatrz na śliczne maleństwo i pomyśl, że Twoje będzie śliczniejsze :) A tam długo nie zobacza! Będą za chwilę widzieli Cię z brzuchem na każdym kroku!

Do góry