reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Leży się po punkcji ok 2 h. Ja miałam tylko bluzkę od piżamy :). Kath u mnie pisalo zakaz prowadzenia auta przez 24h.
A mezowi to chyba brak seksu na mózg poszedł ( bez obrazy Kath:). Na tą chwilę liczą się Twoje emocje :*.

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kath jestem oburzona słowami Twojego męża. bardzo mocno Cię przytulam. na pocieszenie powiem ci jak było u mnie sytuacja wypisz wymaluj jak u ciebie. 22 lutego moja szwagierka urodziła córkę. och jak ja wyłam. nie mogłam powstrzymać potoku łez. ale okazało się że brzuszek w rodzinie się zwolnił, bo 19 marca lekarz potwierdził że jestem w ciąży. bardzo mocno i Tobie tego życzę

Beti ja miałam koszulę nocną, szlafrok i kapciuchy, miałam też mp3 słuchałam sobie w trakcie oczekiwania na zabieg i miałam zamiar po, ale była taka fajna pielęgniarka która nas pilnowała, że sobie z nią gadałam. po punkcji leżałam chyba z półtorej godziny. z tym że ja się bardzo dobrze czułam. nie wzięłam nawet leków przeciwbólowych, a znowu dziewczyna która leżała obok mnie przyjmowała jeszcze kroplówkę p/b.
też nie wiem jak w twojej klinice bo u nas w poprzedniej mąż musiał potwierdzić na piśmie odbiór mnie, a w invicie poprostu dali nam wypis i przekazali mnie w ręce męża.

Kath...o raju...jakbym była w tamtej chwili przy Twoim emku, to chyba bym go walnęła!!! Wrrrrr....
Ale od czego masz nas!
Nic się nie martw, jak urodzisz za 9 miesięcy a szwagierka "zapomni" zadzwonić, to powiesz mu to samo i wystawisz język, o! :p
Ciekawe, gdzie Twój emek znalazłby taką zdeterminowaną żonę, która walczy o wspólne szczęście!? Jeszcze Ci kiedyś podziękuje i przeprosi. A Ty będziesz chodzić z wysoko uniesioną głową (i dzieckiem w wózeczku) :)
&&&&&& za Ciebie! I szacun za to, że jesteś mądrzejsza i zadzwoniłaś do tej małpy.

Jeśli punkcja jest pod narkozą, a zazwyczaj jest - choć w necie kobiety pisały, że miały bez! - to musi być osoba towarzysząca, która odbiera "kurę nioskę". To może być koleżanka, ktoś z rodziny, ktokolwiek, kto będzie z kobietą w podróży, odstawi ją do domu i najlepiej z nią zostanie do następnego dnia - takie są zalecenia. Więc osoby zamiejscowe raczej niech nie kombinują, asysta musi być. Dobrze mieć ze sobą koszulę kryjącą pupę, skarpetki nieuciskające, żeby zupełnie boso nie biegać, ewentualnie kapcie - ja miałam. Miałam szlafrok ale nie był potrzebny, wszystkie delikwentki biegały w koszulach. Po leżałam ok. 2 godziny, miałam telefon i książkę.
Trzymam kciuki za jajcobranie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Beti: &&&&&

A ja totalnie z innej beczki. Babeczki z Wrocławia i okolic: nie marzy ktoś u was o ogonie? Wiem, że to nie miejsce ale reklamuję go już wszędzie bo mnie na 3 nie stać a nie mam serca pogonić. Około 1,5 roczny kocurek był się przybłąkał. Chudy, ale na jedzenie jakoś się nie rzucał, za to do człeka lgnie strasznie. Przytargał się za nami ze spaceru i zaanektował parapet... Moim intruz bardzo, bardzo nie pasuje ale on ma a widoku tylko człowieka:/

Załączniki

• kot1.jpg
    kot1.jpg
    151,5 KB · Wyświetleń: 62
Vadera ja bym chętnie przygarnęła, ale moja Kotka jest strasznie wredna dla innych zwierząt :( boję się jak się będzie zachowywać jak będziemy mieć dzidziusia:p

Vadera piękny kot. szkoda że nie możecie go zatrzymać. obyście dobry dom dla niego znaleźli:)

a ja wam przedstawię mojego kota pudełkowego

Załączniki

• Zdjęcie-0393.jpg
    Zdjęcie-0393.jpg
    242,5 KB · Wyświetleń: 78
reklama
mamuśki i ciężarówki mam pytanie: czuję lekkie swędzenie w wiadomej okolicy. nie mam upławów ani żadnych innych dolegliwości. jak temu zaradzić? wizytę mam dopiero w przyszłym tygodniu i chciałabym się jakoś podratować do tego czasu.
najdziwniejsze jest to że nie jest to ciągłe tylko jakby falami. chwilkę poswędzi i przechodzi.
polecicie coś?

Do góry