reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
aniko kochana bardzo trzymamy kciuki z obrót główką w dół mimo wszystko no i żeby nereczki na kolejnym usg pokazały prawidłowy obraz

kath widzisz pomimo Twojego stresu i panikowania ładnie zniosłaś jajeczka. spróbuj wyluzować, choć trochę. po punkcji nie będziesz mogła prowadzić przez 24 godziny.

Beti &&& za dzisiejszą wizytę

uściski dla wszystkich, dobrego dnia:)

A powiedzcie coś wiecej o tej punkcji,bo że na czczo to wiemy i że auta nie wolno prowadzić.
Ale ile po punkcji sie leży czy tam wypoczywa,po ilu godzinach wypuszczają do domu,czy trzeba mieć jakąś swoją koszulkę,kapcie czy coś jeszcze?

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzis urodzilo sie to dziecko od mojej szwagierki z ktora sie poklocilam. Dostalam wiadomosc smsem. Najpierw pogratulowalam smsem a potem zeby nie bylo zadzwonilam na chwile i spytalam co i jak.
Ale oczywiscie poklocilam sie ze swoim mezem...bo...zadzwonilam do niego i sie spytalam czy już wie...on ze tak i sptal sie mnie...jak sie czuje najgorsza ciocia pod sloncem i ze sie za mnie wstydzi...nie wiem czego...chyba tego ze nie przeprosilam jej choc to nie byla moja wina...powiem wam ze rycze...brzuch mnie boli i odechcialo mi sie tej punkcji...

reklama
Wiesz co Kath,przykre to że Twój M nie stoi po Twojej stronie,eh to życie :(
Ale za to MY zawsze bedziemy po Twojej stronie,a M jak zobaczy waszego Bąbla za 9 miesięcy to zwariuje i na Twoim i na Jego punkcie :)

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry