reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
aniko kochana bardzo trzymamy kciuki z obrót główką w dół mimo wszystko no i żeby nereczki na kolejnym usg pokazały prawidłowy obraz

kath widzisz pomimo Twojego stresu i panikowania ładnie zniosłaś jajeczka. spróbuj wyluzować, choć trochę. po punkcji nie będziesz mogła prowadzić przez 24 godziny.

Beti &&& za dzisiejszą wizytę

uściski dla wszystkich, dobrego dnia:)

A powiedzcie coś wiecej o tej punkcji,bo że na czczo to wiemy i że auta nie wolno prowadzić.
Ale ile po punkcji sie leży czy tam wypoczywa,po ilu godzinach wypuszczają do domu,czy trzeba mieć jakąś swoją koszulkę,kapcie czy coś jeszcze?

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzis urodzilo sie to dziecko od mojej szwagierki z ktora sie poklocilam. Dostalam wiadomosc smsem. Najpierw pogratulowalam smsem a potem zeby nie bylo zadzwonilam na chwile i spytalam co i jak.
Ale oczywiscie poklocilam sie ze swoim mezem...bo...zadzwonilam do niego i sie spytalam czy już wie...on ze tak i sptal sie mnie...jak sie czuje najgorsza ciocia pod sloncem i ze sie za mnie wstydzi...nie wiem czego...chyba tego ze nie przeprosilam jej choc to nie byla moja wina...powiem wam ze rycze...brzuch mnie boli i odechcialo mi sie tej punkcji...

reklama
Wiesz co Kath,przykre to że Twój M nie stoi po Twojej stronie,eh to życie :(
Ale za to MY zawsze bedziemy po Twojej stronie,a M jak zobaczy waszego Bąbla za 9 miesięcy to zwariuje i na Twoim i na Jego punkcie :)

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry