reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Beti, a zdr Ż nie było mowy o lekach refundowanych? ovitrelle w Medart kosztuje 100zł jakby co, a bedzie CI potrzebny na koniec stymulacji, więc zorientuj się, ile zapłącisz w aptece ;)

Aniko al dr. ż odrazu mówił że nie ma sie co martwić,bo póki co leki są refundowane,a wtedy wizytę miałam 17 czerwca?!?! Już zdurniałam :(

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze o wieku nie pomyślałam. Ja dodatkowo miałam refundowane ze względu na wyniki. Zawsze warto popytać. Poza tym naprawdę polecam porozglądać się za lekami w sieci. Często kupuje się kolejne opakowanie czegoś tam a zużywa 1/10. I potem babeczki odsprzedają. No i rajdy po aptekach. Różnice cenowe to nierzadko kilkadziesiąt złotych. Ja tak się nacięłam na lutinus, póki nie wymieniłam na zamiennik. W jednej aptece 170 w innej 130...

reklama
Do góry