reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Marzen
:-\ :-( szlak :-( Kochana :-*
No i czemu ten swiat taki niesprawiedliwy!sie pytam :-\ :-(

Ewik
:-*
Mam duzo energii hahaha. Bo leze jak kloda i juz mnie szlak trafia, to sie musze wyladowac :p ;-)

Beti
Wkurzylam Cie moim postem?, ze sie nie odnioslas :-(

Ostatnia edycja:
wiecie co, coś chyba w tym jest, że jak się komuś wygadamy w sensie "przyznamy" do naszego kłopociku z zaciążeniem, to jest nam lżej. Też tak miałam. Może to zwykły zbieg okoliczności, ale jak porozmawiałam z dziewczyną, która tak jak ja długo się starała - zaskoczyłam przy najbliższej IUI.

Kredko, a czy pielęgniarek nie obowiązuje tajemnica zawodowa? Bo ochrona danych osobowych to na pewno! Wredne babska nie mają prawa roznosić informacji o pacjentach. Wrrrr....
Zgadzam się z tym, że nawet jak twój nie ma plemników, to problem dotyczy pary, a nie tylko jego... Wiem, że wiesz :)

Lumio! Ja już wiem skąd u Ciebie ta rwa! Karczowałaś te krzaczory w których siedziałaś i stąd ten ból. Nie wracaj do nich bo zagrażają twojemu zdrowiu! ;) Miło, że znów jesteś aktywna u nas &&&& za naturalsa.

Magda, osobiście nic mnie nie bolało w dniach około @. Ale często myślałam czy właśnie mnie nie rozboli.

Marzen jeju Twoj post wyswietla mi sie jako pusty ale po komentarzach widze ze nici z tego[emoji22] tak mi przykro... kurde niesprawiedliwe to wszystko...

Marzen, nic dzisiaj nie poprawi Ci nastroju, ale przytoczę Ci tu słowa mojej babci "ino z nadzieją"...
to nie był Twój czas, pierwsza stymulacja to często loteria. wierzę, że przy drugiej dostaniesz inny zestaw leków, inne dawki i efekty też będą lepsze.
nie składaj broni, proszę. jeszcze będzie dobrze! :*

Marzeń przykro mi :(
Lumio nie miałam jak odpisać,teraz już nie pamietam jakie badania robiłam i wsztstkie wyniki sa u gina i to było przed pierwsza iui wiec nie jestem w stanie Ci napisać jakie to były :( ale zobacze w moim labo jak to cenowo wyglada i zrobie jeszcze raz :)

reklama
Do góry