reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
aniko ale wiesz, że na posiew się długo czeka? ja oddałam wczoraj i mam zadzwonić w piątek czy jest wynik i jeśli nie będzie tzn, że coś hodują i dopiero po niedzieli będzie, ale nie wiadomo kiedy
aniko a coś cię niepokoi, że chcesz przyspieszyć wizytę?

Tak, wiem. Dzwoniłam właśnie do labo i powiedzieli mi, ze jak będzie ok to wynik będzie w ciągu 24h, a jak nie to 3dni. Będą miała podgląd w necie.
Od wczoraj boli mnie brzuch jak na @ i czaeem promieniuje na plecy. Niby nic, ale martwię się bardzo. Zobaczymy, wolę skontrolować.

reklama
aniko rozumiem. to u Ciebie szybciutko ten posiew. oby dobry wyszedł. robiłaś już kiedyś? wiesz jak prawidłowo zebrać próbkę?

Kamisiu myślę o Was... przytulam

Lumia, może się zdarzyć podwójna owulacja, wtedy powstają bliźniaki dwujajowe, ale nie wiem jak to jest z pęcherzykami które pękają w różnych odstępach czasu... oby się okazało, że to nic takiego :)

Tak, o podwojnej owulacji kiedy powstaja blizniaki wiem, ale nie slyszalam o owulacji w roznym czasie np. W odstepie 4dni....
Normalnie ...jak nie urok to sraczka.
Boje sie tylko, ze owu mogla byc, a te dwa nie pekna. Nigdy nie mialam torbieli....no ale ovitrelle poszlo ruch. Zobaczymy. Na szczescie jutro mam wizyte i to mnie troche uspakaja.
Oczywiscie lekarz kazal sie starac. Zapytal czy dam rade :p hahaha
No i jak ja mialam nie dac rady ;-) wynalazlam jedna pozycje :p hahaha
Dziewczyny z tej calej sytuacji to mi sie chce smiac i plakac naraz :p:sorry2::oo:;-) ;)

Magda, może przez to, ze oddaję do punktu, gdzie jest centrum mikrobiologii i nigdzie nie wysyłają.
Robiłam już kiedyś i nie miałam żadnych zaleceń do pobierania. Chodzi o to, by był to mocz ze środkowego strumienia?

Aniko,
Dokladnie, lepiej dmuchac na zimne. Dobrze, ze przyspieszylas wizyte. Nie bedziesz sie dzieki temu dlugo stresowac.
A pewnie Krewetka sie dobrze ma;-) i znow przed Toba cudowne widoki. &&&&&&&&&

Magda, może przez to, ze oddaję do punktu, gdzie jest centrum mikrobiologii i nigdzie nie wysyłają.
Robiłam już kiedyś i nie miałam żadnych zaleceń do pobierania. Chodzi o to, by był to mocz ze środkowego strumienia?

u mnie też nie wysyłają ale jakoś dłużej trwa. nie ważne
co do pobierania to lekarka kazała przed zebraniem próbki podmyć się dokładnie i tak jak mówisz ze środkowego strumienia i do jałowego pojemnika oczywiście

reklama
Do góry